Secţiuni » Arii de practică » Business » Insolvenţă
Insolvenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

UNPIR donează 50.000 lei pentru ajutorarea refugiaților ucraineni
10.03.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Insolvență, Război Ucraina, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România (UNPIR) a aprobat o donație în valoare totală de 50.000 lei, către Crucea Roșie și Arhiepiscopia Sucevei și a Rădăuților, pentru a contribui la campaniile de ajutorare a victimelor războiului din Ucraina.

Niculae Bălan, președintele UNPIR: ”Vedem cum trec granița ucraineni șocați, dezrădăcinați și complet lipsiți de certitudini pentru perioada următoare. Acești oameni trăiesc o adevărată tragedie și merită tot ajutorul disponibil. De aceea, facem aceste donații și îi rugăm pe toți practicienii în insolvență să contribuie cum pot la ușurarea acestei poveri care amenință să îi strivească pe ucraineni. E momentul să fim uniți ca oameni.”

Filialele UNPIR apropiate punctelor de frontieră cu Ucraina urmăresc constant evoluția situației și vor semnala variante suplimentare prin care se poate contribui la efortul umanitar.

UNPIR reglementează și reprezintă în România profesia de practician în insolvență. La nivel național, UNPIR are 3.000 membri compatibili, organizați în 35 de filiale.

Dacă doriți să vă implicați

Pentru a susține eforturile Crucii Roșii, donațiile pot fi făcute prin intermediul paginii de internet www.crucearosie.ro sau direct în conturile campaniei:

Conturi:
CRO76BRDE410SV07590484100 (RON)
RO12BRDE410SV31714694100 (EUR)
RO88BRDE410SV36413794100 (USD)
Banca: BRD Agenția Piața Romana

Pentru a susține eforturile Patriarhiei Sucevei și Rădăuților, donațiile pot fi direcționate către:

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților
Cont: RO51RNCB0234037010910014 (RON)
Banca: Banca Comercială Română
Detalii plată: Refugiați Ucraina

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti