Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Promovări în cadrul NNDKP: 2 avocați se alătură Parteneriatului și alți 20 de profesioniști avansează pe scara ierarhică
17.03.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Selected, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) are plăcerea să anunțe seria de promovări pentru anul 2022 în cadrul echipei sale.

• 2 avocați fac pasul la nivelul Parteneriatului NNDKP
• 4 avocați sunt promovați pe poziția de Counsel
• 4 avocați sunt numiți Avocați Manageri, iar alți 9 Avocați Seniori
• 3 consultanți fiscali fac un pas înainte în cadrul NNDKP Consultanță Fiscală
• 10 arii de practică (consultanță și litigii) au fost consolidate prin noua serie de promovări, care a acoperit și birourile NNDKP Timișoara și NNDKP Cluj-Napoca
• un total de 22 de avocați și consultanți care fac un pas înainte în cadrul echipei NNDKP și avansează pe un nivel ierarhic superior

Iurie Cojocaru (Protecția Datelor) și Anca Diaconu (Concurență, Ajutor de Stat și Drept UE) au fost promovați pe poziția de Partener în cadrul NDNKP. Prin promovarea celor doi, echipa de parteneri a firmei continuă să se dezvolte în mod organic și ajunge să cuprindă 34 de avocați.

Totodată, începând cu acest an, în structura ierarhică a firmei este inclusă poziția de ”Counsel”. Primii avocați ai NNDKP care au fost promovați pe această treaptă ierarhică sunt Alexandru Aman (Corporate/M&A și Achiziții Publice și PPP), Cristian Dranca (Corporate/M&A și Achiziții Publice și PPP), Mădălina Pancă (Corporate/M&A) și Mirela Preda (Corporate/M&A și Energie și Resurse naturale).

Delia Băroianu (NNDKP Timișoara), Florina Firaru (Proprietate Intelectuală), Raluca Gabor (Corporate/M&A și Energie și Resurse naturale) și Alexandra Pătrașcu (Consultanță Fiscală) au fost promovate pe poziția de Asociați Manageri. Totodată, Simona Enescu (Consultanță Fiscală) este promovată ca Director Taxe.

Vlad Anghel (Corporate/M&A), Mădălina Bucur (Protecția datelor și Dreptul Mediului), Alexandru Ciambur (Drept Bancar și Finanțări), Dariana Istrate (Proprietate Intelectuală), Claudia Lazăr (Corporate/M&A), Florentin Nanu (Soluționarea Disputelor), Flavia Petcu (Drept Imobiliar), Elena Trișcariu (Soluționarea Disputelor) și Andreea Vezeteu (Soluționarea Disputelor) au fost promovați pe poziția de Asociați Seniori. În plus, Ancuța Stroescu și Mihai Șerbu (Consultanță Fiscală) devin Manageri Seniori Taxe.

Noile promovări, anunțate în urma unui proces de evaluare internă, reflectă activitatea și rezultatele remarcabile obținute de colegii noștri.

De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, NNDKP a promovat un mediu de lucru fără prejudecăți sau discriminare și în care evoluția profesională, recunoscută inclusiv prin promovarea ierarhică, este răspunsul firesc la rezultatele muncii și dedicarea colegilor noștri.

NNDKP înseamnă o echipă integrată legal & tax formată din 34 de parteneri, 100 de avocați și consultanți fiscali, și 70 de angajați în departamentele administrative, în București și în birourile regionale ale firmei din Timișoara și Cluj-Napoca.

Despre avocații promovați:

Iurie Cojocaru, Partener, Protecția Datelor
Iurie are o experiență profesională de peste 15 ani în domeniul protecției datelor.
În noua poziție, Iurie va fi unul dintre coordonatorii practicii de Protecția Datelor.
Este specializat în domeniul protecției datelor, oferind consultanță în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal ale angajaților, construirea și utilizarea bazelor de date pentru susținerea activităților de vânzări și marketing, probleme de confidențialitate electronică (inclusiv rețele sociale, reguli de consimțământ pentru cookie-uri și comunicări comerciale), partajarea datelor în proiecte de fuziuni, achiziții și lichidări, asigurarea conformității cu reglementările aplicabile (inclusiv în legătură cu procedurile disciplinare și auditurile FCPA), reglementări privind incidentele de securitate, drepturile persoanelor vizate, formalități de prelucrare și transfer de date, formalități de arhivare (inclusiv în cazurile de lichidare a companiilor), informații clasificate.
Oferă asistență clienților atât în cadrul controalelor realizate de autoritatea cu atribuții în domeniul protecției datelor, în cadrul auditurilor interne privind evaluarea conformării cu cerințele de protecția datelor, cât și în activități de instruire a personalului.
Iurie este un profesionist certificat în protecția datelor (CIPP/E), acreditare obținută din partea Asociației Internaționale a Profesioniștilor în Protecția Datelor (IAPP), cea mai mare organizație de profil din lume. În plus, Iurie este membru al IAPP.
Experiența profesională a lui Iurie cuprinde și aspecte de dreptul mediului.

Anca Diaconu (Pascu), Partener, Concurență, Ajutor de Stat și Drept UE
Anca are o experiență profesională semnificativă în materie de dreptul concurenței, ajutor de stat și dreptul Uniunii Europene.
Anca este specializată și își concentrează activitatea pe investigații vizând carteluri, abuzuri de poziție dominantă și alte practici restrictive de concurență, litigii de dreptul concurenței (inclusiv privind acțiuni în despăgubire), aspecte de conformare în activitatea curentă a companiilor, autorizarea tranzacțiilor, aspecte de ajutor de stat și aspecte de dreptul Uniunii Europene.
Deține o diplomă de drept (Maitrise en Droit, Droit Européen) și o diplomă de master în Drept Internațional și European al Afacerilor, de la Universitatea Paris I Panthéon-Sorbonne, Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene.
Anca a urmat și cursuri specializate – Summer Course on European Antitrust Law (ERA – Academy of European Law, Trier) și Summer School on EU Competition Law and Competition Policy & High Tech Markets (College of Europe, Brugge).
Este recunoscută ca „Rising Star” de publicația internațională Legal 500, în ediția din 2021.

Alexandru Aman, Counsel, Corporate/M&A și Achiziții Publice și PPP
Alexandru are peste 10 ani de experiență în domeniul juridic.
Este specializat în achiziții publice și militare, drept societar și comercial, telecomunicații și media.
Oferă asistență clienților în legătură cu participarea acestora în cadrul procedurilor de achiziție publică, de la momentul pregătirii ofertelor până la contestarea sau apărarea rezultatului procedurii, redactarea, revizuirea și negocierea contractelor comerciale și societare, în legătură cu aspecte vizând domeniile telecomunicații, media și energie (în special în proiecte ce privesc gazele naturale), precum și în legătură cu achiziții în domeniul militar.
Deține o diplomă în drept (Maitrise en Droit, Droit Européen) și o diplomă de master în Drept Internațional și European al Afacerilor, de la Universitatea Paris I Panthéon-Sorbonne, Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene.
Alexandru este recunoscut de publicațiile internaționale IFLR1000 și Legal 500, în edițiile din 2021, ca „Highly regarded” și „Rising Star”.

Cristian Dranca, Counsel, Corporate/M&A și Achiziții Publice
Cristian are o experiență profesională de peste 13 ani în domeniul juridic. Este specializat în achiziții publice, drept societar și comercial, proiecte de achiziții și fuziuni.
În domeniul achizițiilor publice, Cristian oferă asistență clienților atât în legătură cu participarea acestora în cadrul procedurilor de achiziții publice, inclusiv în sectorul apărării și securității naționale, precum și în cadrul contestațiilor în fața Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor și în fața instanțelor.
De asemenea, Cristian este specializat în tranzacții de achiziții din sectorul privat, reorganizări corporative și operaționale, tranzacții transfrontaliere, asocieri de tip joint venture naționale și internaționale și parteneriate similare, precum și în contracte comerciale.
Cristian este recunoscut de publicația internațională IFLR1000, în ediția din 2021, ca „Rising Star”.

Mădălina Pancă, Counsel, Corporate/M&A
Mădălina are o experiență profesională de peste 14 ani, fiind specializată în drept societar și comercial, tranzacții de fuziuni și achiziții naționale și transfrontaliere, asigurări și pensii private, sănătate și farmaceutice.
Are o experiență vastă în legătură cu aspecte de drept corporativ, achiziții și vânzări din sectorul privat, formată inclusiv prin participarea la procese de due-diligence și la redactarea, negocierea și implementarea unor aranjamente contractuale diverse.
În plus, asistă clienți din domeniul asigurărilor, atât cu privire la aspecte diverse ce țin de reglementare, implementarea unor produse specifice, cât și în legătură cu proiecte de fuziuni, achiziții și transferuri de business.
În domeniul farmaceutic și al sănătății, a acordat asistență clienților în legătură cu aspecte diverse de reglementare, cât și cu privire la implementarea unor proiecte variate, inclusiv studii clinice.
Mădălina este recunoscută de publicația internațională IFLR1000, în ediția din 2021, ca „Rising Star”.

Mirela Preda, Counsel, Corporate/M&A și Energie și Resurse naturale
Mirela are peste 15 ani de experiență profesională în drept societar și comercial, precum și în energie și resurse naturale.
Asistă clienți din industrii diverse în legătură cu tranzacții de fuziuni și achiziții naționale sau transfrontaliere, proiecte de due diligence, operațiuni de restructurare a companiilor, acorduri de colaborare (inclusiv de tip joint venture), proiecte de investiții, cât și redactarea, negocierea și implementarea unor contracte diverse.
Este specializată, de asemenea, în acordarea de asistență juridică în domeniul energiei și resurselor naturale, asistând de-a lungul carierei jucători importanți din sectorul energetic, inclusiv al energiei regenerabile și sectorul de petrol și gaze, în legătură cu aspecte de reglementare dar și în tranzacții specifice. În ultimii ani, Mirela a acordat asistență juridică cu precădere în proiecte de petrol și gaz natural desfășurate offshore.
Deține o diplomă de master în Dreptul Comercial al Uniunii Europene, în cadrul Universității Leicester și o diplomă postuniversitară în Drept European (Maitrise en Droit, Droit Européen) din partea Colegiului Juridic Franco-Român de Studii Europene (în colaborare cu Paris I Panthéon-Sorbonne Université).
Mirela este recunoscută ca „Rising Star” de publicația internațională Legal 500, în ediția din 2021.

Delia Băroianu, Asociat Manager, Biroul NNDKP Timișoara
Delia are o experiență profesională de peste 19 ani în domeniul juridic.
Este specializată în acordarea de asistență juridică cu privire la aspecte de drept comercial și în special aspecte de dreptul muncii, asigurând atât consultanța în probleme juridice curente, cât și asistența și reprezentarea clienților în instanță.
Oferă asistență clienților locali și internaționali cu privire la aspecte referitoare la relațiile individuale de muncă, inclusiv în proiecte de restructurări, evaluarea și implementarea procedurilor de cercetare disciplinară și concediere, în spețe sensibile, precum și în legătură cu contractele colective de muncă, întocmirea și implementarea regulamentului intern și a politicilor interne.
De asemenea, Delia reprezintă clienții în litigii de dreptul contractelor și oferă asistență în cadrul procedurilor de due diligence.
Deține o diplomă de master în Dreptul Afacerilor obținută în cadrul Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara.

Florina Firaru, Asociat Manager, Proprietate Intelectuală
Florina are o experiență profesională de 15 ani în domeniul proprietății intelectuale.
Este specializată în proprietate intelectuală, acordând asistență în legătură cu cauze privind mărcile și desenele, drepturile de autor și drepturile conexe, brevetele de invenție și modelele de utilitate, numele de domenii, în toate etapele și procedurile, de la depunere până la menținere în vigoare și apărarea drepturilor, atât pentru clienți naționali, cât și internaționali. De asemenea, experiența sa acoperă domenii precum concurența neloială, protecția consumatorului, publicitatea și comerțul electronic.
Totodată, Florina este consilier în proprietate industrială și membru al Camerei Naționale a Consilierilor în Proprietate Industrială din România.
Florina este recunoscută ca un Expert Recomandat în cadrul ediției 2021 a prestigiosului ghid IAM Patent 1000.

Raluca Gabor, Asociat Manager, Corporate/M&A și Energie și Resurse naturale
Raluca are o experiență profesională de peste opt ani în domeniul juridic.
Este specializată în drept societar și comercial, în proiecte de fuziuni și achiziții, precum și în aspecte ce țin de domeniul protecției consumatorului și comerțului electronic.
De asemenea, Raluca asistă clienții în legătură cu aspecte de dreptul energiei și resurselor naturale, incluzând dezvoltare și operare de proiecte de energie din surse regenerabile, dezvoltare de proiecte de petrol și gaze, trading și distribuție de energie electrică și gaze naturale, eficiență energetică, precum și aspecte de reglementare în domeniul energiei și al resurselor naturale.

Alexandra Pătrașcu, Asociat Manager, NNDKP Consultanță Fiscală
Alexandra are peste 12 ani de experiență profesională în drept fiscal.
Este specializată în structurarea fiscală a investițiilor și planificare fiscală, diagnoză și consultanță fiscală în cadrul tranzacțiilor, proiecte de restructurare, implementare și aspecte legate de activitatea curentă a companiilor, litigii fiscale, oferind inclusiv reprezentare clienților în relația cu autoritățile fiscale.
Alexandra oferă clienților servicii integrate prin combinarea experienței în drept fiscal cu experiența specifică dobândită în diverse arii de specialitate precum drept comercial, fuziuni și achiziții, energie și piețe de capital.

Simona Enescu, Director Taxe, NNDKP Consultanță Fiscală
Simona are o experiență profesională de peste 15 ani în consultanță fiscală.
Este specializată în consultanță cu privire la aspecte diverse de TVA ( în cadrul tranzacțiilor, în analize de due diligence), revizie fiscală, conformare fiscală, training specializat în materie de TVA.
În plus, acordă asistență clienților în relația cu autoritățile fiscale, pe parcursul derulării inspecțiilor fiscale și în cadrul procedurilor administrative ulterioare.
Simona acordă consultanță clienților dintr-o gamă variată de sectoare industriale, inclusiv sectorul financiar, energie și resurse naturale, sectorul industrial și de producție, infrastructură și transport, industria farmaceutică și a sănătății, domeniul imobiliar și al construcțiilor și sectorul tehnologiei.
Deține o diplomă de master în Tehnici contabile și financiare de gestiune a afacerilor de la Academia de Studii Economice din București.

Vlad Anghel, Asociat Senior, Corporate/M&A și Achiziții Publice și PPP
Vlad este un avocat specializat în drept societar, fuziuni și achiziții și înachiziții publice, cu peste șase ani de experiență profesională.
Oferă asistență clienților din diverse domenii, precum tehnologie, construcții, energie, retail și telecomunicații, în legătură cu aspecte generale de natură corporativă sau comercială, sau aspecte care vizează achiziții publice.
În plus, asistă clienți în tranzacții complexe, incluzând proiecte de due diligence, fuziuni și achiziții, reorganizări corporative, precum și în ceea ce privește aspecte care rezultă din implementarea de contracte FIDIC și alte contracte de antrepriză în domeniul proiectelor de infrastructură.

Mădălina Bucur, Asociat Senior, Protecția Datelor și Dreptul Mediului
Mădălina are o experiență profesională de peste cinci ani în protecția datelor și dreptul mediului.
În domeniul protecției datelor, experiența sa include realizarea de audituri privind conformarea cu cerințele GDPR, proiecte de implementare GDPR, training GDPR și DPO, prelucrarea datelor cu caracter personal ale angajaților, inclusiv transferul de date în cadrul grupului pentru programe de loialitate și scheme privind protecția avertizorilor de integritate, aspecte de e-privacy (inclusiv cu privire la cookie-uri, tehnologii similare și comunicări comerciale). De asemenea, are o experiență considerabilă în legătură cu transferuri de date în cadrul proiectelor de fuziuni și achiziții, gestionarea încălcărilor de securitate, a cererilor privind drepturile persoanelor vizate și formalități privind transferurile de date cu caracter personal.

Alexandru Ciambur, Asociat Senior, Drept Bancar și Finanțări
Alexandru are patru ani de experiență în domeniul dreptului bancar și al finanțărilor.
Asistă clienți în legătură cu tranzacții de finanțare internaționale și naționale (atât în structuri sindicalizate, cât și structuri bilaterale), aspecte de reglementare de profil înalt în domeniul bancar și financiar, al serviciilor de plată și piețelor de capital, cât și în legătură cu proiecte de due-diligence bancar și financiar.

Dariana Istrate, Asociat Senior, Proprietate Intelectuală
Dariana are peste șapte ani de experiență în domeniul avocaturii.
Este specializată în furnizarea de consultanță în materie de proprietate intelectuală, acordând consultanță cu privire la mărci, desene industriale, drepturi de autor și drepturi conexe, nume de domenii, dar și contrafacere și tranzacții IP.
În plus, are experiență în redactarea și negocierea contractelor ce vizează drepturi de proprietate intelectuală, precum acorduri de licență pentru software și mărci și acorduri de cesiune, gestionarea drepturilor de proprietate intelectuală și în analize de due diligence care implică drepturi de proprietate intelectuală.
De asemenea, de-a lungul carierei sale, Dariana a asistat clienți din diverse industrii (precum industria de cosmetice, de produse farmaceutice, industria modei sau cea de retail) în legătură cu aspecte de protecția consumatorului și publicitate.

Claudia Lazăr, Asociat Senior, Corporate/M&A
Claudia are o experiență profesională de 10 ani în drept societar și comercial.
Acordă asistență în legătură cu aspecte complexe de drept societar, fuziuni și achiziții, piață de capital, contracte comerciale și aspecte de guvernanță corporativă, fiind implicată în proiecte de fuziuni și achiziții majore din România.
De-a lungul carierei sale a asistat companii internaționale de top din industrii diverse în legătură cu proiecte corporative, inclusiv investiții greenfield sau brownfield în România și proiecte de restructurare globală.
De asemenea, Claudia a fost implicată în numeroase proiecte locale și multi-jurisdicționale din industria auto, logistică, agri-business, industria alimentară și sectorul tehnologiei.
În plus, asistă clienți în proiecte legate de piața de capital, precum listări și emisiuni de obligațiuni.

Florentin Nanu, Asociat Senior, Soluționarea Disputelor
Florentin are o experiență profesională de peste șase ani în domeniul juridic, fiind specializat în soluționarea disputelor.
Este specializat în litigii de drept fiscal, drept civil și comercial, dreptul muncii, precum și în materie de drepturile creditorilor, recuperarea de bunuri și proceduri de insolvență.
Deține o diplomă de master în Drept Fiscal de la Facultatea de Drept din cadrul Universității București. În prezent, urmează cursurile Școlii Doctorale a Facultății de Drept, specializarea Drept Fiscal. Începând cu anul 2018 este asistent universitar doctorand în cadrul Facultății de Drept.
Florentin face parte din Centrul de Excelență în Litigii Fiscale al NNDKP (NNDKP CELF), ce oferă servicii integrate clienților încă din stadiul incipient al unei dispute fiscale până la soluționarea litigiului de către instanțele române.

Flavia Petcu, Asociat Senior, Drept imobiliar
Flavia are o experiență profesională de patru ani în domeniul dreptului imobiliar și al construcțiilor.
Experiența sa include fuziuni, achiziții și asocieri de tip joint-venture în domeniul imobiliar, proceduri de due-diligence în contextul unor proiecte imobiliare majore, aspecte generale de drept societar în industria imobiliară, structurarea și negocierea documentației în cadrul tranzacțiilor imobiliare, precum și negocierea contractelor de închiriere.
De asemenea, oferă asistență clienților în ceea ce privește construirea și dezvoltarea proiectelor imobiliare: clădiri de birouri, rezidențiale și comerciale, parcuri industriale și logistice sau în achiziționarea de active imobiliare neperformante/în timpul insolvenței și analiza asupra aspectelor de urbanism.
Deține o diplomă de master în Dreptul Afacerilor de la Facultatea de Drept din cadrul Universității București.

Elena Trișcariu, Asociat Senior, Soluționarea Disputelor
Elena are o experiență profesională de șase ani în soluționarea disputelor.
Elena este specializată în domeniul litigiilor, în special în litigii civile și comerciale, litigii bancare, insolvențe, litigii privind protecția consumatorilor, litigii fiscale, precum și în litigii de muncă.
Deține o Diplomă de Master în Arbitraj Internațional de la Facultatea de Drept din cadrul Universității București. În plus, a urmat cursuri intensive în arbitraj internațional în cadrul International Academy for Arbitration Law, Paris, Franța (bursă MIDS – Geneva LL.M. in International Dispute Settlement).

Andreea Vezeteu, Asociat Senior, Soluționarea Disputelor
Andreea are o experiență profesională de peste cinci ani în soluționarea disputelor.
Andreea este specializată în litigii de drept administrativ și dreptul urbanismului, litigii izvorâte din contracte comerciale, proceduri de insolvență, precum și în dispute privind protecția mediului sau protecția consumatorilor. Acordă în mod uzual asistență juridică și reprezentare pentru clienți ce activează în sectoarele imobiliar, financiar-bancar sau energie.
Deține o diplomă în drept de la Universitatea Paris I Panthéon-Sorbonne, Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene și o diplomă de master în Arbitraj Internațional de la Facultatea de Drept din cadrul Universității București.

Ancuța Stroescu, Manager Senior Taxe, NNDKP Consultanță Fiscală
Ancuța are o experiență profesională de peste 13 ani în consultanță fiscală.
Este specializată în acordarea de consultanță cu privire la aspecte diverse legate de TVA (care apar în cadrul tranzacțiilor, în proiecte de due diligence, în legătură cu aspecte de conformare).
De asemenea, asistă clienți în relaționarea cu autoritățile fiscale și în cadrul disputelor fiscale.
Ancuța oferă consultanță clienților din industrii diverse, inclusiv sectorul auto, sectorul financiar, industrial și de producție, industria farmaceutică și a sănătății, domeniul imobiliar și al construcțiilor și sectorul tehnologiei.
Deține o diplomă de master în Contabilitate, Audit și Informatică de Gestiune de la Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Mihai Șerbu, Manager Senior Taxe, NNDKP Consultanță Fiscală
Mihai are o experiență profesională de peste 11 ani în consultanță fiscală.
Este specializat în furnizarea de consultanță fiscală în cadrul tranzacțiilor, due diligence fiscal, conformare fiscală, implementare de proceduri fiscale, asistență în relația cu autoritățile fiscale.
Acordă asistență clienților din industrii variate, precum energie și resurse naturale, sectorul financiar, domeniul imobiliar și al construcțiilor, industria jocurilor de noroc și sectorul tehnologiei.
Deține o diplomă de master în Finanțări Corporative de la Academia de Studii Economice din București.

Despre NNDKP
Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (”NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.

NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 şi IFLR1000.

NNDKP este de cinci ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.

:: English version

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti