Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Roxana Ioana Petcu este noul inspector-şef al Inspecţiei Judiciare
07.07.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 7 iulie 2022, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât validarea rezultatelor finale ale
concursului pentru ocuparea postului de inspector-şef al Inspecţiei Judiciare, organizat în perioada 17 martie – 17 iunie 2022.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea Roxanei Ioana Petcu în funcţia de inspector-şef al Inspecţiei Judiciare, pentru un mandat de 3 ani, începând cu data de 7 iulie 2022.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 4)

***

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității:

:: Proiect referitor la exercitarea atributiilor specifice functiei de inspector-sef al Inspectiei Judiciare depus de candidata Petcu Roxana Ioana
:: Tabelul de clasificare a candidaților la funcția de inspector-șef al Inspecției judiciare

***

Marți, 14 iunie 2022, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii l-a desemnat ca
membru supleant reprezentant al Secţiei în Comisia de concurs pentru numirea inspectorului șef al Inspecției Judiciare pe proc. Codruț Olaru, membru al Consiliului Superior al Magistraturii.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 8)

***

Luni, 6 iunie 2022, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât desemnarea ca membru reprezentant al Secţiei în Comisia de concurs pentru numirea inspectorului șef al Inspecției Judiciare a proc. Nicolae-Andrei Solomon, vicepreședintele Consiliului Superior al Magistraturii.

Cu privire la desemnarea membrului supleant în Comisia de concurs pentru numirea inspectorului șef al Inspecției Judiciare, având în vedere dispoziţiile art. 67 alin. 3 raportat la art. 19 din Regulamentul de organizare şi funcţionare a Consiliului Superior al Magistraturii, adoptat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1073 din 03.12.2018, Secția pentru procurori a hotărât înscrierea punctului sus-menţionat pe ordinea de zi a unei şedinţe viitoare.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 7)

***

Vineri, 20 mai 2022, Consiliul Superior al Magistraturii a informat că jud. Roxana Ioana Petcu îndeplinește condițiile legale de participare la concurs.

:: Lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs

***

Joi, 17 martie 2022, Plenul CSM a aprobat organizarea de către Consiliul Superior al Magistraturii, la Bucureşti, în perioada 17 martie – 17 iunie 2022, a concursului pentru numirea în funcţie a inspectorului-şef al Inspectiei Judiciare.

La concurs pot participa inspectorii judiciari în funcţie care au calitatea de judecător.

Cererile de înscriere la concurs se depun la Consiliul Superior al Magistraturii, cu sediul în Bucureşti, Calea Plevnei nr.141B, sector 6, până la data de 20 aprilie 2022, inclusiv.

Concursul constă în prezentarea proiectului referitor la exercitarea specifice funcţiei de inspector-şef, urmărindu-se competentele manageriale, gestiunea eficientă a resurselor, capacitatea de a-şi asuma decizii şi responsabilităţi, competențele de comunicare şi rezistenta la stres.

Candidaţii vor susţine proiectul oral, în fața comisiei de concurs. Susţinerea proiectului va fi transmisă în direct pe pagina de internet a Consiliului Superior al Magistraturii.

:: Anunțul
:: Calendarul detaliat
:: Cererea de înscriere
:: Hotărârea Plenului CSM nr. 1074/2018

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti