Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Av. Ionel-Marian Costiniu s-a stins
22.03.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Baroul Bucuresti a anuntat cu tristete trecerea la cele vesnice a domnului avocat Ionel-Marian Costiniu, membru al Baroului Bucuresti.

Dumnezeu sa-l odiheasca!

***

Cu profunda durere, lacrimi si tristete familia anunta ca la data de 14 martie 2022, in Bucuresti, s-a stins din viata dnul. avocat Costiniu I. Ionel – Marian, ocazie cu care in memoria acestuia familia isi exprima consideratia pentru activitatea acestuia prin urmatoarele aprecieri.

Dnul. avocat Costiniu I. Ionel-Marian a fost printre primii 10 avocati care au primit de la UNBR decizie de infiintare a unui Cabinet Individual de Avocatura in anul 1995, acesta fiind activ si dornic sa exerseze in aceasta forma aceasta frumoasa si nobila profesie, manifestand un caracter puternic si indraznet, confirmand aceasta vocatie prin modul in care a pus in practica acest tel. Acesta si-a pus amprenta atemporala asupra modului in care si-a exercitat in drept si in fapt profesia de avocat, manifestand un spirit cercetator, aprofundand cu seriozitate si implicare reala fiecare speta in parte si reusind sa canalizeze intreaga sa energie pozitiva atat in ceea ce a scris dar si mai ales in cadrul pledoariilor formulate, sustinute si probate, de fiecare data cautand sa atinga perfectiunea atat in elocinta formei orale dar si scrise a fiecarei faze a unui proces in care si-a aparat cu devotament si hotarare fiecare client. In plus, dnul. avocat Costiniu I. Ionel-Marian a cautat mereu acel adevar ce exista odata ce a inteles ca dreptul se aplica in litera dar si in spiritul legii, justificand si structurand armonios ideile, avand o puternica personalitate si fiind sclipitor de fiecare data, dincolo de roba profesionala identificandu-se prin sensibilitate, umanitate, rezonanta, hotarare, dragoste, corectitudine si lipsa de discriminare. In plus, dnul. avocat Costiniu I. Ionel-Marian a avut pe langa autentica vocatie pentru profesia de avocat si pasiunea netarmurita de navigatie absolvind Institutul de Marina din Constanta, fiind ofiter de punte, si totodata a iubit frumosul, artele, fiind membru in cadrul Uniunii Artistilor Plastici, realizand frumoase lucrari de pictura prin utilizarea mai multor metode, talent ce i-a guvernat frumusetea spirtuala, verbala dar si o constiinta curata si captivanta, mereu in cautarea noului si a provocarii.

Ne exprimam intreaga apreciere pentru justetea, legalitatea, devotamentul si profunda pasiune cu care acesta a inteles, a iubit si exercitat efectiv frumoasa profesie de avocat, implinire la care noi am fost alaturi de acesta.

Dumnezeu sa il ierte si sa se odihneasca in pace!

Cu dragoste, Familia!

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti