Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Un membru CSM solicită efectuarea unui control tematic privind modul de exercitare a atribuțiilor de către judecătorii de supraveghere a privării de libertate. UPDATE: Sesizarea Inspecției Judiciare
15.04.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 14 aprilie 2022, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât sesizarea Inspecţiei Judiciare în vederea efectuării unui control tematic privind modul de exercitare a atribuțiilor de către judecătorii de supraveghere a privării de libertate în perioada 01.01.2019-01.01.2022, având ca obiective propunerile formulate în cuprinsul lit. c), b) şi d) din adresa nr. 6/24725/27.01.2022 a lui Victor Alistar, membru al CSM – reprezentant al societăţii civile.

:: Ordinea de zi soluţionată (pct. 14)

***

Marți, 22 martie 2022, Comisia nr. 2 – Resurse umane și organizare a CSM a decis înaintarea solicitării lui Victor Alistar, membru al CSM – reprezentant al societăţii civile, către Secţia pentru judecători a CSM, cu propunere de sesizare a Inspecției Judiciare în vederea efectuării unui control tematic privind modul de exercitare a atribuţiilor de către judecătorii de supraveghere a privării de libertate, în perioada 1.01.2019-1.01.2022.

:: Minuta (pct. 8)

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti