Secţiuni » Arii de practică » Protective » Drept civil
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

KPMG Legal – Toncescu și Asociații asistă asociații Marcom în vânzarea către KUHN Holding GmbH
25.03.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicate profesioniști, Drept civil, Fuziuni și achiziții, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

KPMG Legal – Toncescu și Asociații asistă vânzătorii în transferul întregii participații deținute în Marcom RMC ‘94 SRL, un important vânzător de echipamente industriale și de construcții din România, distribuitor exclusiv Komatsu în România, cu o experiență de peste 30 de ani, către KUHN Holding GmbH – companie de familie, de origine austriacă, cu o cifră de afaceri anuală de peste 600 milioane Euro, unul dintre cei mai dinamici jucători activi pe piața utilajelor de construcții.

KPMG Legal a oferit servicii de asistență juridică pe întreg parcursul procesului de vânzare finalizat cu succes: redactarea și revizuirea documentelor tranzacției, negocierea acestora și asistență la semnarea și finalizarea tranzacției.

Echipa KPMG Legal a fost condusa de Laura Toncescu, Partener și Head al KPMG Legal împreună cu Dragoș Iamandoiu – Senior Managing Associate, care au coordonat asistența juridică cu sprijinul semnificativ al colegilor Cristina Roșu – Senior Managing Associate, Alina Buculei – Managing Associate, Corina Roman – Managing Associate și Ruxandra Petcu – Senior Associate.

Succesul în finalizarea tranzacției a fost atribuit și prestării de servicii integrate de către KPMG Legal împreună cu KPMG Financial Advisors coordonați de Bogdan Văduva, Partener și Head of Deal Advisory.

Această tranzacție complexă reconfirmă poziția noastră de jucător de top consecvent în sectoarele de consultanță juridică și financiară, precum și valoarea adăugată ce reiese din abordarea noastră integrată.

Despre KPMG Legal – Toncescu și Asociații

KPMG Legal România (Toncescu și Asociații), societatea de avocatură afiliată KPMG în România, este o societate de avocatură care se diferențiază în piață prin capacitatea de a oferi servicii juridice ca parte a unor soluții complete oferite alături de specialiștii KPMG, prin utilizarea tehnologiei pentru a asigura eficiența și accesul la cele mai noi și inovatoare soluții și prin calitatea serviciilor sale, asigurată de o echipă de avocați experimentați și specializați.

Despre MARCOM RMC ’94 SRL

Fondată în anul 1992, Marcom este o companie cu capital 100% românesc, având la baza principiile solide ale unei afaceri de familie. Istoria MARCOM este strâns legată de dezvoltarea sectorului construcțiilor din România. Mărcile distribuite de MARCOM sunt produse de companii celebre şi cu tradiție în domeniu construcțiilor și al echipamentelor industriale: Komatsu, Dieci, Grove, Potain, McCloskey, Mantsinen, Indeco și Mantovanibenne.

Despre Grupul KUHN

Kuhn este o companie de familie, de origine austriacă, fondată în anul 1973. Sediul central al companiei este situat în Eugendorf, lângă Salzburg. Grupul Kuhn este împărțit în 3 unități strategice de organizare: utilaje de construcții, zona de manipulare a materialelor și EMCO (producția de mașini pentru prelucrarea metalelor). Toate cele trei zone funcționează independent unele de altele din punct de vedere organizațional și operațional, atât în Austria, cât şi la nivel internațional, prin intermediul unor companii individuale aflate sub umbrela Kuhn Holding GmbH. În 2019, Grupul a înregistrat o cifră de afaceri anuală de peste 600 de milioane de Euro.  Kuhn este una dintre cele mai performante companii din această industrie, cu 53 de sucursale active, șase unități de producție și aproximativ 1.600 de angajați.

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti