Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Procedură civilă
Procedură civilă
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

INM. Selecție formatori colaboratori la disciplina Drept civil și procesual civil. UPDATE: Rezultate finale
06.12.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Drept civil, Procedură civilă, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

După susţinerea secvențelor de seminar, comisia de selecție a constatat că jud. Linda Iulia Bârlădeanu și jud. Claudiu Drăgușin au depășit punctajul minim 8, necesar în vederea recomandării pentru recrutare.

Până la organizarea secvențelor s-a retras din procedură jud. Claudiu Ulariu.

:: Anunțul

***

După susţinerea probei interviului, comisia de selecţie a constatat că jud. Claudiu Ulariu, Tribunalul Bucuresti, jud. Claudiu Drăgușin, Judecătoria Sectorului 4 București, și jud. Linda Iulia Bârlădeanu, Curtea de Apel București, au depășit nota minimă 8 necesară pentru calificarea pentru următoarea etapă, respectiv susținerea unei secvențe demonstrative de seminar.

Interviul s-a desfăşurat la data de 25 octombrie 2022.

:: Anunțul

***

Vineri, 25 martie 2022, Institutul Național al Magistraturii a anunţat declanșarea procedurii de selecție pentru recrutarea a doi formatori colaboratori în domeniul „Drept civil și procesual civil” în cadrul formării continue.

Dosarul de înscriere se va depune până la data de 26 aprilie 2022 la sediul INM din Bulevardul Regina Elisabeta nr. 53, sector 5, Bucureşti, la numărul de fax 021.311.02.34 sau pe adresa de e-mail: irina.lungu@inm-lex.ro.

:: Anunțul

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti