Secţiuni » Sistemul judiciar » Alegeri CSM
Alegeri CSM

Proiect de candidat pentru funcţia de membru al CSM – judecător Natalia Gherman, Judecătoria Oradea


27.03.2022 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Alegeri CSM, Comunicare profesională, Selected, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Judecător Natalia Gherman, Judecătoria Oradea, și-a depus proiectul de candidat pentru funcţia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii.

Natalia Gherman: „Consiliul Superior al Magistraturii este un organ colectiv, cu o serie de drepturi și îndatoriri stabilite atât prin Constituție, cât și prin legea organică, care conlucrează în baza anumitor reguli prestabilite, în vederea realizării unui scop, acela de garant al independenței justiției.

În raport de acest mod de organizare a Consiliul Superior al Magistraturii ca organism colegial, pe parcursul derulării mandatului pot afirma cu tărie că voi depune toate diligenţele în luarea celor mai bune decizii şi căutarea celor mai bune soluţii în beneficiul sistemului judiciar şi al magistraţilor, în funcţie şi de propria conştiinţă.

Este limpede că un proiect individual pare, cel puțin la prima vedere, insuficient, însă poate fi un punct de plecare pentru ordonarea lucrurilor în sistemul judiciar și pentru un parcurs mai serios și mai adecvat în anii ce vor urma. Pot exista unele lipsuri, dar, presupunând că este un element viu, orice idei ale colegilor din instanțe pot fi de substanță și pot fi preluate în interes general.

Proiectul propune multe din soluțiile colegilor din Asociația Forumul Judecătorilor din România, prezentate de nenumărate ori Consiliului Superior al Magistraturii ori Ministerului Justiției, dar și idei exprimate constant pe grupul de discuții ale magistraţilor.

Obiectivele sunt adaptabile şi vizează o anumită perioadă, ca puncte de referință pentru demersurile specifice funcțiilor manageriale situate în aval de previziune.”

Proiectul poate fi vizualizat aici.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro