Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

INM. Selecție formatori colaboratori la disciplina Criminalitate informatică. UPDATE: Rezultate intermediare


16.09.2022 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicare profesională, Cyberlaw, Drept penal, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

În urma publicării anunțului, a fost înregistrată o singură candidatură, respectiv a lui George Zlati, avocat, cadru didactic asociat la Facultatea de Drept, Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia.

În urma evaluării admisibilității dosarului de înscriere, comisia de selecţie a acordat candidatului calificativul „admis”, astfel acesta calificându-se pentru următoarea etapă eliminatorie, constând într-un interviu în faţa comisiei de selecţie. Interviul s-a desfăşurat la data de 13 septembrie 2022.

După susţinerea probei interviului, comisia de selecţie a constatând că av. George Zlati a depășit nota minimă 8 (reprezentând media artimetică a notelor acordate pentru fiecare criteriu), necesară pentru calificarea pentru următoarea etapă, respectiv susținerea unei secvențe demonstrative de seminar.

:: Anunțul

***

Vineri, 25 martie 2022, Institutul Național al Magistraturii a anunţat declanșarea procedurii de selecție pentru recrutarea a doi formatori colaboratori în domeniul „Criminalitate informatică” în cadrul formării continue.

Dosarul de înscriere se va depune până la data de 26 aprilie 2022 la sediul INM din Bulevardul Regina Elisabeta nr. 53, sector 5, Bucureşti, la numărul de fax 021.311.02.34 sau pe adresa de e-mail: irina.lungu@inm-lex.ro.

:: Anunțul

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro