Secţiuni » Arii de practică » Protective » Drept civil
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Filip & Company a asistat Țiriac Imobiliare la vânzarea unui teren de 14,5 hectare în nordul Timișoarei
29.03.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Drept civil, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Firma de avocatură Filip & Company a asistat Ţiriac Imobiliare în vânzarea către Dedeman a unui teren cu o suprafață de 14,5 hectare situat în nordul Timișoarei, în localitatea Dumbrăvița din județul Timiș.

Ioana Roman, partener și head of Real estate la Filip & Company: “Putem observa o tendinţă de creştere pe piața tranzacțiilor cu terenuri pentru proiecte imobiliare, datorată numărului tot mai mare de tranzacţii care au fost deja încheiate sau care urmează a fi încheiate. Țiriac Imobiliare este una dintre poveştile de succes ale antreprenoriatului românesc. Având în ADN spiritul antreprenorial, Țiriac Imobiliare a arătat mereu capacitatea de a-și optimiza permanent modelul de business. Suntem bucuroși că am avut din nou ocazia să lucrăm în echipă. A fost o experiență excelentă ca de obicei.”

Echipa care a asistat Țiriac Imobiliare în această tranzacție a fost coordonată de către Ioana Roman și i-a inclus pe Andreea Gheorghiu (associate) și Alexandru Popa (associate).

Echipa de drept imobiliar a Filip & Company și-a dobândit reputația prin participarea de-a lungul timpului la cele mai importante tranzacții din România și are capacitatea și experiența necesare să acopere toate serviciile juridice adiacente tranzacțiilor imobiliare. Competența echipei include structurarea de tranzacții complexe, de la achiziții de proprietăți imobiliare până la vânzări de proiecte, dezvoltarea și finanțarea proiectelor imobiliare, închiriere, parteneriate public-private în domeniul imobiliar, proiecte de infrastructură, precum și diverse probleme de reglementare legate de dezvoltarea proiectelor imobiliare.

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protecția datelor cu caracter personal, protecția consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti