Secţiuni » Sistemul judiciar » Alegeri CSM
Alegeri CSM

Proiect de candidat pentru funcţia de membru al CSM – judecător Claudiu Drăguşin, Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti
31.03.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Alegeri CSM, Comunicare profesională, Selected, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Judecător Claudiu Drăguşin, Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, și-a depus proiectul de candidat pentru funcţia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii.

Claudiu Drăguşin: „Sunt absolvent al Institutului Naţional al Magistraturii în promoţia 2009 – 2011.

Din anul 2013 am devenit judecător definitiv la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti.
Începând din anul 2018 sunt membru al colegiului de conducere al instanţei, iar din anul 2019 sunt preşedinte al secţiei civile a acestei instanţe.

În toată această perioadă am fost implicat în problemele Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti, având o atitudine proactivă pentru rezolvarea lor, prin orientarea nu doar către interior, în raport cu colegii mei, ci inclusiv prin dialog constant cu entităţi conexe actului de justiţie (Ministerul Justiţiei, corpul executorilor judecătoreşti din Bucureşti etc.).

De asemenea, am fost implicat activ în activităţi care au avut ca obiect impunerea şi accelerarea procesului de digitalizare, atât în raport cu beneficiarii actului de justiţie, cât mai ales în raport cu ideea de reducere / eliminare a activităţilor administrative repetitive, întâlnite în activitatea judecătorilor şi a grefierilor.

În fine, am fost întotdeauna preocupat să menţin un dialog constant cu colegii din instanţă, dar şi cu colegii din alte instanţe, pentru soluţionarea diferitelor problemele care au apărut în practică.
În cadrul succint al celor arătate, îmi exprim convingerea că experienţa pe care am dobândit-o poate fi de folos pentru soluţionarea problemelor recurente ataşate sistemului de justiţie, cu scopul final al creării unui sistem de justiţie independent şi responsabil.”

Proiectul poate fi vizualizat aici.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti