Secţiuni » Arii de practică » Business » Insolvenţă
Insolvenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

Lansarea oficială a celui mai important tratat pentru specialiștii de insolvență are loc astăzi, în cadrul Conferinței de insolvență Timișoara 2022
01.04.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Insolvență, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Tratatul practic de insolvență reprezintă una dintre cele mai complexe și reprezentative lucrări de specialitate în materia insolvenței, fiind apreciat ca un instrument valoros în activitatea tuturor celor care activează în acest domeniu de nișă.

Lucrarea redă întreaga procedură a insolvenței analizată și explicată, atât din perspectiva teoretică a conceptelor, principiilor și regulilor stabilite de legiuitor, dar mai ales din perspectiva practică a numeroaselor interpretări, spețe și ipoteze de lucru desprinse din bogata jurisprudență care s-a conturat în aplicarea Legii nr. 85/2014.

Echipa CITR a avut o contribuție importantă în realizarea acestui tratat, care vine în sprijinul tuturor practicienilor în insolvență cu exemple practice valoroase din experiența acumulată de-a lungul anilor, și care susțin fundamentele acestui tratat. Echipa care a contribuit la realizarea acestui tratat a fost reprezentată de Vasile Godîncă Herlea, Cristina Ienciu-Dragoș și Alina Popa.

Tratatul practic de insolvență reprezintă efortul susținut de 35 de autori: universitari, magistrați, avocați și practicieni în insolvență, cei mai mulți dintre ei fiind și membri ai echipei de elaborare și implementare a Codului insolvenței.

Pentru mai multe detalii despre colectivul autorilor Tratatului practic de insolvență, accesați site-ul Editurii Hamangiu.

***

Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România– filiala Timiș în parteneriat cu Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara și cu Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România organizează CONFERINȚA DE INSOLVENȚĂ TIMIȘOARA – 2022.

Evenimentul se adresează specialiștilor în insolvență are loc astăzi, 1 aprilie 2022 (orele 09,00-17,00) în Aula Magna a Universității de Vest (str. Vasile Pârvan, nr. 4, Timișoara).

În cadrul conferinței va avea loc lansarea oficială a lucrării Tratat practic de insolvență. Volumul I – Ed. a 2-a revizuită și adăugită.

Lectorii invitați în cadrul Conferinței de Insolvență Timișoara sunt practicieni recunoscuți, precum și profesori și autori de lucrări în materia insolvenței.

Lectori invitați (ordine alfabetică):

Prof. univ. dr. Radu BUFAN – Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara;

Dir. gen. Valentina BURDESCU – Oficiul Național al Registrului Comerțului;

Jud. dr. Anca Cristina BUTA – Curtea de Apel Timișoara;

Av. dr. Andreea DELI-DIACONESCU – lector INPPI;

Lector univ. dr. Sergiu GOLUB – Facultatea de Drept a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca;

Conf. univ. dr. Lavinia IANCU – Universitatea „Tibiscus” din Timișoara, lector INPPI;

Av. Cristina IENCIU-DRAGOȘ – lector INPPI;

Jud. dr. Stefan LUCACIUC – Curtea de Apel Timișoara;

Av. Simona Maria MILOȘ – președinte și lector INPPI;

Prof. univ. dr. Florin MOTIU – Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara;

Jud. drd. Flavius Iancu MOTU – Tribunalul Specializat Cluj;

Av. Alina POPA – lector INPPI;

Av. lector univ. dr. Florina POPA – Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara;

Jud. dr. Mihaela SĂRĂCUȚ – Curtea de Apel Cluj;

Av. Stan TÂRNOVEANU – prim-vicepreședinte UNPIR și lector INPPI;

Jud. dr. Nicoleta ȚĂNDĂREANU – redactor sef al Revistei de Drept Comercial

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti