Secţiuni » Arii de practică » Business » Asigurări
Asigurări
CărţiProfesionişti
Millenium Insurance Broker
 

Reprezentanții CAA s-au întâlnit cu decanii a 13 barouri
04.04.2022 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Casa de Asigurări a Avocaților a anunțat că a organizat cu sprijinul Baroului Alba și al Filialei Alba, la sediul Palatului de Justiție Alba Iulia, la data de 25 martie 2022, o întâlnire de lucru cu participarea Decanilor Barourilor Alba, Arad, Brașov, Călărași, Caraș Severin, Covasna, Hunedoara, Harghita, Ialomița, Mureș, Prahova, Sibiu și Timiș a Președinților Consiliilor de Administrație din Filialele Barourilor Alba, Arad, Brașov, Călărași, Caraș Severin, Covasna, Hunedoara, Harghita, Ialomița, Mureș, Prahova, Sibiu și Timiș , precum și a contabililor șefi din aceste filiale, potrivit unui comunicat.

La întîlnire au participat prof. univ. dr. av. Traian-Cornel Briciu, Președinte UNBR, și prof. univ. dr. av. Ion Turculeanu, Vicepreședinte UNBR.

Din partea Casei de Asigurări a Avocaților din România au participat la acest eveniment Președintele Consiliului de Administrație al CAA, av. Mihăiță Bubatu, consilier av. Florin Norocel Petroșel și Directorul executiv al CAA, Ileana Ciutan.

În prima parte a întâlnirii s-au purtat discuții despre realitățile, provocările şi perspectivele sistemului propriu de pensii şi asigurări sociale ale avocaților, realizările Casei de Asigurări a Avocaților în anul 2021, importanța unui mod de lucru unitar la nivelul tuturor filialelor C.A.A. precum şi propuneri pentru un sistem sustenabil, adecvat şi durabil.

În partea a doua a întrunirii s-a organizat o întâlnire în sistem videoconferinţă, prin aplicaţia „zoom” cu avocaţii din Baroul Alba, Sibiu şi Hunedoara interesaţi de problematica pensiilor şi de conturarea unei strategii viitoare, în sistemul de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale ale avocaților.

Eevenimentul a fost unul de succes.

Secţiuni: Asigurări, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO