Secţiuni » Arii de practică » Business » Asigurări
Asigurări
CărţiProfesionişti

Reconvocarea Adunării Generale Ordinare a CAA Filiala Prahova la data de 7 aprilie 2022
04.04.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Asigurări, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Baroul Prahova anunță reconvocarea Adunării Generale Ordinare a CAA Filiala Prahova la data de 7 aprilie 2022 (16.00), la Hotel Central, Sala Cristal, la aceeași dată cu Adunarea Generală Ordinară a Baroului Prahova, motivat de faptul că prima convocare din data de 24 martie 2022 nu a fost statutară, din lipsă de cvorum.

Ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a CAA Filiala Prahova:
– descarcarea de gestiune pentru anul 2021 a consiliului filialei pe baza raportului comisiei de cenzori;
– adoptarea proiectului bugetului de venituri și cheltuieli al filialei, pe anul 2022, urmând să fie comunicat la CAA pentru aprobare;
– propunerea pentru investirea disponibilităților bănești ale filialei în cuantum 300.000 lei în titluri de stat, urmând să fi comunicată pentru aprobare și includerea în programul anual al sistemului centralizat al CAA de investiții.

Procedura de votare va fi aceeași ca procedura de votare de la Adunarea Generală a Baroului, desfășurând-se prin mijloace electronice, însă cvorumul va fi apreciat ca statutar în raport de numărul celor prezenți fizic sau în direct, prin aplicația Zoom, la ora începerii adunării.

:: Reconvocarea

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti