Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Promovări în echipa Filip & Company
04.04.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Credem că oamenii înfloresc într-un mediu în care este facilitat schimbul de idei, sunt încurajate și cultivate inițiativele de dezvoltare, sunt apreciate contribuțiile și sunt oferite oportunități de creștere profesională.

Filip & Company comunică următoarele promovări la începutul anului 2022.

Georgeta Gavriloiu (Dreptul concurenței și Energie și resurse naturale) și George Trantea (Soluționarea disputelor) au fost cooptați în parteneriat.

Cristina Tudoran (Dreptul muncii și Soluționarea disputelor) și Silviu Vasile (Dreptul concurenței) au fost promovați în rolul de counsels.

Andreea Bănică (Fuziuni și achiziții), Alin Grapă (Soluționarea disputelor), Bianca Chera (Dreptul muncii) și Irina Suătean (Soluționarea disputelor) au fost promovați în rolul de avocați seniori.

Cristina Filip, managing partner Filip & Company: „Colegii noștri sunt oameni fantastici, profesioniști remarcabili, validați de numeroase contribuții și rezultate, precum și de votul echipei, parteneri de încredere ai clienților noștri și mentori inspirați și dedicați pentru colegii mai tineri, care manifestă cultura grupului nostru, împreună cu care am trăit povești de creștere și succes și construim prezentul firmei și alături de care putem privi în viitor cu speranță, entuziasm și încredere”.

Georgeta Gavriloiu are o experiență de peste 25 de ani în dreptul concurenței, atât în sectorul public, cât și în practica privată. Georgeta are o experiență vastă în asistarea și reprezentarea clienților în procedurile de control al concentrărilor economice, precum și în aplicarea măsurilor de ajutor de stat în diferite sectoare, inclusiv petrol și gaze, servicii financiare, materiale de construcții sau bunuri de consum. De asemenea, Georgeta asistă un portofoliu reprezentativ de clienți pe aspecte de reglementare în domeniul energiei și resurselor naturale.

George Trantea are o experiență de peste 14 ani în soluționarea disputelor. George este specializat în litigii de drept public (fiscal, administrativ, protecția concurenței loiale) și are experiență semnificativă în asistarea și reprezentarea clienților în dispute comerciale complexe și în dosare de arbitraj local și internațional. George este membru al Baroului Bucureşti din 2008 şi al Baroului din Paris din 2013 și are o diplomă de master în drept internaţional privat şi drept comercial internaţional la Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne.

Cristina Tudoran este specializată în soluționarea disputelor și dreptul muncii. Din perspectiva dreptului muncii, experiența Cristinei include asistarea clienților în restructurări complexe, efectele TUPE în tranzacții și integrările ulterioare, litigii cu sindicatele și negocieri sensibile cu managementul de top. Din perspectiva soluționării disputelor, activitatea Cristinei se desfășoară cu precădere în litigii care privesc soluționarea conflictelor de muncă, contencios administrativ și fiscal, protecția consumatorilor și dreptul construcțiilor. De asemenea, Cristina are o experiență relevantă în asistarea și reprezentarea clienților în arbitraje internaționale.

Silviu Vasile este specializat în materia dreptului concurenței și în domeniul farmaceutic și al serviciilor medicale. Silviu are o experiență semnificativă în asistarea și reprezentarea clienților în proceduri de investigație desfășurate de autoritatea de concurență, cu privire la notificarea concentrărilor economice, pregătirea de programe de conformare sau asistență de conformare în cursul obișnuit al afacerii. Totodată, Silviu asistă un portofoliu reprezentativ de clienți din domeniul farmaceutic și al serviciilor medicale cu privire la proiecte complexe ce implică aspecte de reglementare și dezvoltarea de structuri contractuale compliante legal și adecvate în aplicarea
strategiilor de afaceri.

Andreea Bănică este specializată în fuziuni și achiziții și drept societar. De asemenea, Andreea are experiență relevantă în asistarea clienților în domeniul pieţelor de capital.

Alin Grapă este specializat în soluționarea disputelor, iar principalele sale arii de practică includ procedura insolvenței și litigiile civile și de contencios administrativ. De asemenea, Alin are experiență relevantă în asistarea și reprezentarea clienților în materia achizițiilor publice, dreptului muncii, protecției datelor cu caracter personal și executare silită.

Bianca Chera este specializată în dreptul muncii, inclusiv în aspectele care țin de soluționarea litigiilor de dreptul muncii. De asemenea, Bianca are experiență relevantă în aspecte de drept civil, drept comercial și dreptul proprietății intelectuale.

Irina Suătean este specializată în soluționarea disputelor, iar principalele sale arii de practică includ disputele de drept comercial, administrativ și imobiliar. De asemenea, Irina are experiență relevantă în arbitraje internaționale precum și în litigii desfășurate în fața unor instanțe străine.

În urma acestor promovări, echipa de avocați a Filip & Company cuprinde 70 de membri dintre care 14 avocați parteneri, 4 counsels, 14 avocați seniori și 38 de avocați colaboratori.

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă semnificativa în numeroase domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protecția datelor cu caracter personal, protecția consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților. Activitatea Filip & Company este recunoscută prin clasarea pe primele locuri în cele mai prestigioase directoare internaționale – Chambers and Partners și Legal 500. Mai multe detalii despre domeniile de activitatea, specializări şi echipa Filip & Company găsiți pe www.filipandcompany.com.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti