Procedura de selecţie a experţilor din cadrul Consiliului consultativ pentru evaluarea impactului actelor normative
06.04.2022 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 33 din 5 aprilie 2022 a fost publicată Procedura de selecţie a experţilor din cadrul Consiliului consultativ pentru evaluarea impactului actelor normative.

Prin ordin al secretarului general al Guvernului se constituie comisia de selecţie a dosarelor depuse de experţi pe domeniile majore de activitate ale consiliului. Sunt stabilite obligațiile pentru membri Comisiei.

Secretariatul General al Guvernului elaborează şi publică, pe site-ul propriu (www.sgg.gov.ro), anunţul pentru selecţia experţilor în consiliu și ce trebuie să cuprindă anunțul.

Anunţul cu privire la experţii selectaţi este publicat pe site-ul Secretariatului General al Guvernului (www.sgg.gov.ro) în termen de 3 zile lucrătoare de la finalizarea evaluării.

Solicitanţii pot formula contestaţii în termen de 3 zile lucrătoare de la publicarea rezultatelor ce pot fi transmise atât în format electronic la adresa de e-mail office.dcpp@gov.ro, cât şi în format letric, depuse la registratura generală a Guvernului. În termen de 3 zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere a contestaţiilor, comisia examinează contestaţiile şi comunică, în scris şi pe e-mail, rezultatele motivate. Rezultatele contestaţiei se publică pe site-ul instituţiei organizatoare a procesului de selecţie (www.sgg.gov.ro).

Sunt prevăzute criteriile utilizate în evaluarea experţilor.

Secţiuni: Lege 9, Monitorul Oficial al României, Varia (alte arii de practica) | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO