Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Accesul la dosarele electronice, simplificat de utilizarea celor mai avansate tehnologii juridice
07.04.2022 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Procedura de consultare a dosarelor electronice, disponibilă pe site-urile instanțele Curților de Apel din România, prin intermediul căreia pot fi vizualizate și descărcate documentele, este acum mult mai ușor de gestionat cu ajutorul soluțiilor software inovatoare.

Accesul la dosarele electronice de la Înalta Curte de Casație și Justiție, 15 Curți de Apel și instanțele de rang inferior arondate acestora, este facilitat de cel mai recent instrument digital creat de Wolters Kluwer România, furnizor de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor dreptului.

Cu noua funcționalitate, utilizatorii primesc acces, simplu și rapid, la toate documentele disponibile în dosarul electronic. Informațiile din dosare pot fi gestionate comod cu ajutorul LexForce, programul profesional complex pentru managementul eficient al proceselor administrative din cabinete individuale și societăți de avocatură, dar și departamente juridice din companii. Astfel, utilizatorii pot gestiona online, printr-o singură cale de acces, toate dosarele de instanță.

Totodată, exclusiv în LexForce, aceștia primesc inclusiv notificări automate pe e-mail atunci când un nou document a fost încărcat la dosar. Mai mult, beneficiază și de sincronizarea termenelor din dosare, chiar și cele ale dosarelor care nu se regăsesc pe portal.just.ro – dosare penale, divorț, brevete de invenții etc.

Dosarul electronic din platforma profesională LexForce include documentele digitale atașate la dosar, lista de sedințe, precum și părțile din dosar.

Printre avantajele accesării dosarului electronic direct din program se numără:

– Accesul 24/7 simultan al tuturor avocaților asociați unei spețe la conținutul dosarului electronic; consultarea de oriunde și oricând a actelor din dosar;
– Recepția imediată a noilor documente, adrese emise de instanţă ș.a.m.d., beneficiind în același timp de comunicarea în deplină siguranță;
– Gestionarea într-un singur loc, a tuturor elementelor unui dosar (părți, termene, corespondența cu clientul, time-sheet, cheltuieli în dosar, documente dosar electronic).

Pentru informații pe larg, consultați pagina dedicată produsului › aici.

Wolters Kluwer România

Wolters Kluwer România este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată.

Wolters Kluwer România le oferă profesioniştilor din domeniul juridic și economic soluții software, baze de date complexe de legislaţie, doctrină şi jurisprudenţă, disponibile online și offline, de asemenea şi o colecție bogată de cărţi şi reviste de specialitate, publicate atât în format clasic, cât și digital.

LexForce

LexForce este o soluție informatică modernă și inovatoare pentru managementul eficient al proceselor administrative, destinată îmbunătățirii, fluidizării și simplificării activității cabinetelor și societăților de avocatură, dar și a departamentelor juridice din companii.

LexForce concentrează toate sarcinile administrative: gestionarea dosarelor și a activităților, clienți, contracte, termene de instanță, agende, calendar, documente, fișiere, facturi, termene de plată, încasări.

Secţiuni: Comunicare profesională, Cyberlaw, Selected | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO