Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Iaşi. Adunarea generală ordinară – 27 aprilie 2022
08.04.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Miecuri, 6 aprilie 2022, Consiliul Baroului Iaşi a anunțat convocarea Adunării generale ordinare a avocaţilor din Baroul Iaşi la data de 27 aprilie 2022, începând cu ora 14.30, la Teatrul Luceafărul, potrivit unui comunicat.

Ordinea de zi:
1. Darea de seamă contabilă a Baroului Iași pentru anul 2021, citirea raportului comisiei de cenzori, votarea descărcării de gestiune şi aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Baroului pentru anul 2022;
2. Raportul de activitate al Consiliului Baroului Iaşi pentru anul 2021;
3. Alegerea celor patru delegaţi ai Baroului Iași la Congresul Avocaților – București, 17-18 iunie 2022. Candidaturile în acest sens pot fi depuse la Secretariatul Baroului în perioada 11-15 aprilie 2022, între orele 9.00 – 16.00.
4. Diverse.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti