Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Hexagonul Facultăților de Drept din România / Timișoara, 13-16 aprilie 2022. UPDATE: Clasamentul general final. UPDATE: Comunicatul oficial de închidere a evenimentului
17.04.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Selected, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Update 17 aprilie 2022: Comunicatul oficial cu rezultatele concursului

Potrivit unui comunicat dat publicității astăzi, semnat de prof. univ. dr. Lucian Bercea, decanul Facultății de Drept din Timișoara, competiția a fost câștigată de echipa Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, care s-a situat pe locul I în clasamentul general. Următoarele poziții ale clasamentului general au fost ocupate după cum urmează: locul II – Universitatea din București, locul III – Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, locul IV – Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, locul V – Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, locul VI – Universitatea din Craiova.

La probele științifice au fost obținute următoarele rezultate:
– la proba de Drept civil: locul I – Universitatea de Vest din Timișoara; locul II – Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu; locul III – Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca
– la proba de Drept penal: locul I – Universitatea din București; locul II – Universitatea de Vest din Timișoara; locul III – Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca
– la proba de Drept constituțional: locul I – Universitatea din București; locul II – Universitatea de Vest din Timișoara; locul III – Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca.

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara adresează mulțumiri tuturor participanților la competiție și își exprimă aprecierea pentru efortul depus de studenții și profesorii implicați în ediția 2022 a Hexagonului Facultăților de Drept.

Update 16 aprilie 2022: Clasamentul general final

I. Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara (decan: prof. univ. dr. Lucian Bercea; locul 1 la Drept civil – Anisia Coroamă și Iulia Ungureanu, coordonate de domnul asist. cercet. dr. Maximilian-Andrei Druță; locul 2 la Drept penal – Adrian Coșa și Iasmina Drăguescu, coordonați de domnișoara dr. Cristina Nicorici; locul 2 la Drept constituțional – Dan Boișteanu și Daniel Jivi, coordonați de doamna lect. univ. dr. Andreea Verteș-Olteanu)

II. Facultatea de Drept a Universității din București (decan: prof. univ. dr. Răzvan Dincă; locul 1 la Drept penal – Andreea Vlădăreanu și Tudor Chițimia, coordonați de drd. Valentina Dinu, cu sprijinul drd. Ionuț Vișinescu, drd. Florin Bobei, drd. Ștefana Sorohan, drd. Marius Sima, drd. Tiberiu Stănescu și conf. univ. dr. Andra-Roxana Trandafir; locul 1 la Drept constituțional – Larisa Ionescu și Ana-Ilinca Zamă, coordonate de lector univ. dr. Ramona Popescu și drd. Cosmin Pintilie)

III. Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca

IV. Facultatea de Drept a Universității Lucian Blaga din Sibiu (decan: prof. univ. dr. Sebastian Spinei; locul 2 la Drept civil – Sergiu Aroneasa și Anamaria David, coordonator asist. univ. dr. Raluca Lazăr; locul 6 la Drept penal – Diana Călinescu și Ștefana Magdan, coordonator asoc. drd. George Grosu; locul 5 la Drept constituțional – Denisa Condurat și Ana Morari, coordonator de asist. univ. drd. Elena-Loredana Gogoașe)

V. Facultatea de Drept a Universității A.I. Cuza din Iași (decan: conf. univ. dr. Ioana-Maria Costea; locul 5 la Drept civil – Andreea-Mădălina Gavril și Elena-Cristina Enoiu, coordonator conf. univ. dr. Ioana-Maria Costea; locul 5 la Drept penal – Andreea-Petronela Ungureanu și Vasile Țurcan, coordonator lect. univ. dr. Mihai Dunea; locul 4 la Drept constituțional – Elena Sârghi și Sebastian Antoce, coordonator conf. univ. dr. Marius-Nicolae Balan)

VI. Facultatea de Drept a Universității din Craiova

Festivitatea de premiere a fost transmisă LIVE pe JURIDICE.ro, începând cu ora 18:00.

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara organizează ediția 2022 a Hexagonului Facultăților de Drept din România, cel mai important concurs național studențesc în domeniul dreptului din România, în perioada 13-16 aprilie 2022.

La acest eveniment de tradiție participă reprezentanți ai celor 6 facultăți membre ale Hexagonului Facultăților de Drept din România: Facultatea de Drept a Universității din București, Facultatea de Drept a Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Drept a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Drept a Universității din Craiova și Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara. Acestora li se adaugă, începând din anul 2014, cu statut de invitat special, echipa Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova.

Ceea ce reunește aceste facultăți este preocuparea pentru excelență în domeniul învățământului juridic, exigența în selecția, pregătirea și evaluarea studenților și responsabilitatea față de viitorul acestora. Cooperarea în cadrul Hexagonului se concretizează prin coordonarea planurilor de învățământ, activități științifice comune, mobilități ale profesorilor și studenților, dar și prin organizarea concursului studențesc Hexagonul Facultăților de Drept din România, care se desfășoară în fiecare an în una dintre facultățile membre.

Concursul constă în trei probe științifice (Drept civil, Drept penal și Drept constituțional). Ediția 2022 a evenimentului reunește 70 de studenți și profesori de la cele șapte facultăți.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti