Secţiuni » Executori judecătoreşti
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România

Congresul UNEJ 2022. UPDATE: Noua conducere


23.05.2022 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Executori judecătorești, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 20 mai 2022, a avut loc cel de-al XXII-lea Congres al Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești din România.

Cu ocazia finalizării de către executor judecătoresc Marius Iacob Morari a celor două mandate de Președinte permise de lege, au avut loc alegerile pentru noua conducere a Uniunii. De asemenea, au fost alese conducerile organismelor profesiei al căror mandat a ajuns la final.

În urma voturilor exprimate, în funcția de Președinte a fost ales Dragoș-Theodor Ivanovici, reprezentantul Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Craiova în Consiliul UNEJ.

În funcțiile de Vicepreședinți au fost aleși Alexandru Ailincăi (reprezentantul Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Ploiești în Consiliul UNEJ) și Bogdan Maghiar (reprezentantul Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel București în Consiliul UNEJ).

În funcția de Director al Centrului Național de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești din România a fost reales executor judecătoresc Eugen Hurubă, Președinte al Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureș, iar în funcția de Secretar al Centrului de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești a fost reales executor judecătoresc Pavel Bebi, membru al Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Ploiești.

De asemenea, au fost aleși membrii Comisiei Superioare de Disciplină, ai Consiliului de Conducere al Casei de Asigurări a Executorilor Judecătorești și ai Comisiilor de cenzori ai UNEJ și ai Casei de Asigurări a Executorilor Judecătorești.

***

Vineri, 20 mai 2022 (10:00), Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești organizează Congresul anual al Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești, potrivit unui comunicat semnat de executor judecătoresc Marius Iacob Morari, Preşedinte.

Evenimentul se va desfășura la sediul Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești.
Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro