Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

D&B David și Baias se regăsește și în acest an în topul Legal 500 EMEA, cu șapte practici. Concurența și fiscalitatea, pe primul loc
14.04.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Selected
JURIDICE - In Law We Trust

D&B David și Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, se regăsește și în acest an în clasamentul anual al caselor de avocatură alcătuit de Legal 500 EMEA, fiindu-i recunoscută performanța în șapte practici, dintre care concurența și fiscalitatea se află pe primul loc (Tier 1).

Sorin David, Managing Partner D&B David și Baias: ”Ne onorează această recunoaștere și îi felicit pe colegii mei care au fost nominalizați în acest clasament. De asemenea, mulțumesc întregii echipe pentru contribuția continuă la succesul D&B pe piața avocaturii și clienților pentru încrederea cu care ne învestesc pentru a-i reprezenta în proiecte importante pentru ei.”

Astfel, practica de concurență continuă clasarea Tier 1, Sorin David, Managing Partner, este nominalizat în categoria ”Leading Individuals”, iar Lucian Bozian, Managing Associate, a fost inclus la ”Rising Stars”. Clienții spun despre D&B că ”sunt, fără îndoială, liderul pieței – riguroși, cu o înțelegere excelentă atât a perspectivei de afaceri, cât și a celei juridice”, iar Sorin David ”cu natura sa hotărâtă și cu excelentele sale abilități de comunicare, este fără îndoială un expert în domeniu. El abordează toate aspectele într-un mod calm și profesionist și gestionează corect toate informațiile.”

Practica de fiscalitate a D&B David și Baias obține o nouă clasare Tier 1 în clasamentul realizat de Legal 500 EMEA, iar Dan Dascălu, Partener, a primit o nouă nominalizare în categoria ”Leading Individuals”. El este caracterizat de clienți ca fiind ”unul dintre cei mai buni avocați specializați în litigii fiscale de pe piață, cu o experiență excelentă, obținută atât ca practician, cât și ca profesor cu o carieră academică de succes”. Același top o include pe Ana-Maria Iordache, Partener, în categoria ”Next Generation Partners”.

O recunoaștere importantă a fost obținută și de practica de litigii – Tier 3, coordonată de asemenea de Dan Dascalu.

Practica de Corporate M&A a D&B David și Baias, coordonată de Anda Rojanschi, Partener, s-a clasat la nivelul trei (Tier 3) în clasamentul alcătuit de Legal 500 EMEA. Clienții apreciază proactivitatea și flexibilitatea de care Anda Rojanschi da dovada, precum și experiența ei în negocieri. Din cadrul aceluiași departament Adina Oprea, Avocat Senior Coordonator, a fost inclusă în categoria ”Rising Stars.”

Practica de energie a D&B David și Baias a fost clasată TIER 3 de către publicația Legal 500 EMEA, care menționează experiența vastă în acest domeniu a lui Laurențiu Pachiu, Partener, și a Deliei Pachiu, Avocat Senior.

Practica de real estate a D&B David și Baias, coordonată de Georgiana Bălan, Avocat senior coordonator, a obținut certificarea Tier 4, având o experiență bogată în tranzacțiile imobiliare complexe și  structurarea investițiilor în domeniu. Georgiana Bălan este apreciată atât pentru cunoștințele sale, cât și pentru promptitudinea și maniera foarte plăcută în care interacționează cu clienții.

Practica de dreptul muncii a D&B David și Baias, coordonată de Dan Dascălu, Partener, s-a clasat la nivelul 3 (Tier 3) printre firmele recunoscute în acest domeniu. Au fost apreciate cunoștințele vaste și experiența în materie a avocatilor D&B David și Baias, precum și capacitatea de a furniza consultanță juridică practică si eficientă.

 Topul Legal 500 EMEA este întocmit pe baza unei analize realizate în cursul ultimului an de activitate, iar în această ediție ea s-a derulat în  80 de țări  și a vizat peste 2.700 de societăți de avocatură.

Despre D&B David şi Baias

D&B David şi Baias este societatea de avocatură corespondentă PwC în România și este parte din rețeaua internațională PwC Legal, care cuprinde mai mult de 3000 de avocați în peste 90 de țări. Echipa D&B David şi Baias este alcătuită din 55 de avocați (dintre care 7 parteneri) și acordă consultanță și asistență juridică societăților locale și multinaționale în domenii precum: fuziuni, achiziții și restructurări, societăți comerciale și grupuri de societăți, proprietăți imobiliare, concurență și ajutoare de stat, servicii financiare și piețe de capital, relații de muncă și resurse umane, proprietate intelectuală, protecția consumatorului și a datelor cu caracter personal, litigii fiscale și comerciale.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti