Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Întâlnirea de lucru a conducerii Casei de Asigurări a Avocaților cu reprezentanții filialelor CAA și decanii barourilor Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău
18.04.2022 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 15 aprilie 2022, Casa de Asigurări a Avocaților din România cu sprijinul Baroului Suceava și al Filialei Suceava a CAA a organizat o întâlnire de lucru cu participarea Decanilor Barourilor Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău, Președinților Consiliilor de Administrație din Filialele Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău, precum și a contabililor șefi din aceste filiale, potrivit unui comunicat.

La întâlnire au participat și av. Traian-Cornel Briciu, președintele UNBR, av. Mihai Baco, vicepreședintele UNBR, av. Mihăiță Bubatu, președintele Consiliului de Administrație al CAA, și Ileana Ciutan, directorul executiv al CAA.

În cadrul întâlnirii s-au purtat discuții despre realitățile, provocările şi perspectivele sistemului propriu de pensii şi asigurări sociale ale avocaților, realizările Casei de Asigurări a Avocaților în anul 2021, importanța unui mod de lucru unitar la nivelul tuturor filialelor CAA.

Întâlnirea a fost interactivă și toți participanții au contribuit cu propuneri, idei, soluții privind investirea diversificată, disciplina financiară, arătând un interes deosebit pentru conturarea unei viitoare strategii, în sistemul de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale ale avocaților, care să asigure durabilitate și viabilitate sistemului.

Datorită implicării active a tuturor participanților evenimentul a fost unul de succes.

Secţiuni: Comunicare profesională, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO