Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Întâlnire de lucru ref. problemele personalului de specialitate din sistemul judiciar
19.04.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 19 aprilie 2022, a avut loc o întâlnire la care au participat Adrian Câciu, ministrul Finanţelor, Marius Budăi, ministrul Muncii și Solidaritații Sociale, Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei, Cătălin Trăistaru, reprezentantul Sindicatului Național al Grefei Judiciare Dicasterial, Dumitru Costin, reprezentantul Blocului Național Sindical, şi George Şerban, secretarul de stat în Ministerul Justiţiei, potrivit unui comunicat.

Agenda discuţiilor a constituit-o statutul personalului de specialitate şi, corelativ, proiectul de lege privind statutul acestui personal aflat în lucru la Ministerul Justiţiei.

Toate părţile au manifestat deschidere şi flexibilitate în cadrul discuţiilor, care s-au concentrat pe problemele specifice personalului de specialitate de toate categoriile din sistemul judiciar.

Părţile au convenit să facă un pas mai departe în acest dialog şi să ridice problemele aflate în discuţie la nivel de Prim-ministru şi în Coaliţia de Guvernare, respectiv la nivelul corespunzător de decizie politică şi administrativă.

Ministerul Justiţiei va rămâne, în continuare, deschis discuţiilor cu toate categoriile socio-profesionale din sistemul judiciar, pe poziţii de parteneriat cu celelalte ministere de linie în abordarea tuturor problemelor partenerilor sociali, în scopul găsirii soluţiilor realiste şi echitabile pentru toate categoriile socio-profesionale.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti