Secţiuni » Arii de practică » Business » Fuziuni & Achiziţii
Fuziuni & Achiziţii
Profesionişti

Atheneum Advisors și Domokos Partners au asistat compania DIAL în procesul de vânzare către ROCA Industry
03.05.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Fuziuni și achiziții, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Atheneum Advisors, companie românească de consultanță pentru companii, alături de societatea de avocatură Domokos Partners, au asistat societatea DIAL din Hârșova în procesul de vânzare către ROCA Industry, tranzacție care s-a încheiat în data de 28.04.2022. Valoarea totală a achiziției se va ridica la suma maximă de 14 milioane de euro.

Echipa Atheneum Advisors a fost coordonată de Bogdan A. Mugescu.

„Ne bucurăm de încheierea cu succes a primei noastre tranzacții de M&A. Am reușit să parcurgem un întreg proces de analiză financiară, comercială și de evaluare, care s-a desfășurat pe parcursul mai multor luni și am implicat toți membrii echipei noastre”, a declarat Bogdan Mugescu, Managing Partner și Fondator al Atheneum Advisors.

Asistența juridică privind întregul proces de negociere și implementare a tranzacției a fost coordonată de Emeric Domokos.

Piața de M&A a fost una extrem de dinamică în ultimii 2 ani. A fost o plăcere să facem echipă cu Atheneum Advisors și Dial. Echipa noastră continuă procesul de dezvoltare și consolidare a practicii de M&A. Proiectul derulat împreună cu echipa Atheneum Advisors și Dial s-a încheiat cu succes datorită profesionalismului tuturor persoanelor implicate, inclusiv echipa Roca și consultanții acesteia”, a declarat Emeric Domokos, Managing Partner al Domokos Partners.

Compania DIAL a fost fondată în 1994 de Vasile Roșu și este specializată în fabricarea produselor de sârmă (garduri, panouri bordurate zincate și vopsite), fiind unul dintre cei mai importanți producători de profil la nivel național.

Mă bucur că am avut ocazia să lucrez cu o echipă de profesioniști, dedicată, care a abordat toate aspectele relevante ale unei tranzacții (juridice, de reglementare, financiare, fiscale). Pentru noi a fost un proces cu totul nou, iar implicarea celor două echipe, de la identificarea cumpărătorului și până la semnarea achiziției, a fost esențială. Vânzarea pachetului integral către ROCA Industry reprezintă o nouă etapă pentru compania DIAL și continuarea planurilor de dezvoltare accelerată”, a declarat Vasile Roșu.

Atheneum Advisors și Domokos Partners pot prelua mandate de M&A (fuziuni și achiziții), pentru companiile care doresc atragerea unui investitor minoritar sau exit total către un fond de investiții sau investitor strategic. În acest proces, vor oferi servicii de suport, precum due-dilligence financiar și juridic, evaluarea de piață, identificarea potențialilor cumpărători și asistență completă până la finalizarea tranzacției.

Mai multe informații despre serviciile Atheneum Advisors sunt disponibile pe www.atheneum.group, la adresa de e-mail contact@atheneum.group și la numărul de telefon +40765346715.

Domokos Partners este o societate de avocaturã full-service, care acoperă toate ariile de drept și care își propune să ofere servicii juridice inovative, de o calitate superioară, îmbinând know-how-ul local al partnerilor cu experiența internațională la care aceștia au fost expuși în cei peste 10 ani de activitate profesională derulată în cadrul unei societăți internaționale de top.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti