Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București. Avocații sunt invitați să își exprime opinia cu privire la procurorii care vor efectua urmărirea penală în cauzele privind infracțiuni săvârșite de de judecători sau procurori
02.05.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Sistemul judiciar, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Având în vedere că, la data de 24 martie 2022, Consiliul Superior al Magistraturii a declanșat procedura prin care vor fi propuși, în vederea desemnării, procurorii care vor efectua urmărirea penală în cauzele privind infracțiuni săvârșite de judecători sau procurori, în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 49/2022 privind desființarea Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, precum și pentru modificarea Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală, Consiliul Superior al Magistraturii, prin intermediul Baroului București, invită avocații să își exprime opinia cu privire la conduita în exercitarea atribuțiilor profesionale, relațiile cu avocații, justițiabilii, experții și interpreții, conduita în societate, integritatea, evitarea conflictelor de interese de orice natură și imparțialitatea, precum și orice alte aspecte relevante pentru următorii procurori:
– Claudiu-Victor Neagoe;
– Cleopatra-Cătălina Chivu;
– Ana-Maria Ilie;
– Ion Șandru;
– Dragoș-Cornel Cojocariu;
– Gheorghe Cornescu;
– Alexandru-Mihai Hondor;
– Simona-Cristina Moangă-Sestacovschi;
– Adina Petrescu;
– Doru-Florin Țuluș;
– Mihai-Eduard Ilie;
– Ilona-Valușa Panica;
– Iorga-Mihaiela Moraru.

Informările avocaților membri ai Baroului București se vor trimite pe adresa de email info@baroul-bucuresti.ro, până luni, 2 mai 2022, ora 14:30, urmând a fi înaintate la CSM, după anonimizarea acestora.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti