Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Declanşarea procedurii de ocupare a functiei de preşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. UPDATE: Numirea Corinei Alina Corbu în funcţia de preşedinte
10.06.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Selected, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 9 iunie 2022, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât numirea jud. Corina-Alina Corbu în funcţia de preşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pe o perioadă de trei ani, începând cu data de 16 septembrie 2022.

:: Ordinea de zi soluţionată (pct. 1)

***

Vineri, 3 iunie 2022, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat proiectul privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere depus de către candidatul înscris în procedura de ocupare a funcției de președinte al Înaltei Curți de Casație și Justiție.

:: Proiectul

***

Marți, 24 mai 2022, Consiliul Superior al Magistraturii a informat că jud. Corina-Alina Corbu, președintele ÎCCJ, candidează pentru funcția de preşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

:: Scrisoarea de intenție
:: LISTA candidaților înscriși în procedura de ocupare a funcției de președinte

***

Luni, 2 mai 2022, Consiliul Superior al Magistraturii a informat că judecătorii înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie care au funcţionat la această instanţă cel puţin doi ani şi care nu au fost sancţionaţi disciplinar în ultimii trei ani îşi pot depune candidaturile pentru funcţia de preşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, la Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, până la data de 23 mai 2022 inclusiv.

:: Anunţul
:: Calendarul estimativ

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti