Secţiuni » Arii de practică » Business » Concurenţă
Concurenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

Deloitte România și Reff & Asociații au asistat producătorul de materiale izolante Knauf Insulation în preluarea fabricii de vată minerală de sticlă Gecsat din România


03.05.2022 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Concurență, Fuziuni și achiziții, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Deloitte România și Reff & Asociații | Deloitte Legal au asistat Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari producători de soluții de izolare din lume și parte a grupului german Knauf, în preluarea fabricii de vată minerală de sticlă Gecsat SA, din Târnăveni, județul Mureș. Tranzacția a fost finalizată în urma notificării Consiliului Concurenței.

În urma preluării fabricii, Knauf Insulation a demarat un amplu proces de modernizare pentru a aduce spațiul și linia de producție la standardele Knauf și pentru a putea produce vată minerală din sticlă de cea mai înaltă calitate și în condiții de protecție a mediului.

Adrian Garofeanu, Director General Knauf Insulation România și Bulgaria: „Apreciem mult nivelul serviciilor oferite de echipa Deloitte România și efortul intens depus pe parcursul întregului proces. A fost o tranzacție complexă, care a necesitat un grad înalt de expertiză din partea consultanților financiari, juridici și fiscali ai Deloitte.”

O echipă formată din experți Deloitte România și avocați de la Reff & Asociații | Deloitte Legal a oferit Knauf Insulation servicii de due diligence financiar și fiscal și asistență juridică pe tot parcursul tranzacției, de la etapa de structurare, due diligence juridic și negociere, până la semnare și finalizare, precum și servicii juridice post-tranzacție. Echipa de consultanță financiară implicată în proiect a fost alcătuită din Radu Dumitrescu, Partener Coordonator, Ionuț Vasilescu, Manager, și Sorin Rugină, Senior Associate, echipa de la Reff & Asociații | Deloitte Legal a fost formată din Georgiana Singurel, Partener, Diana Fejer, Senior Managing Associate, Andreea Zaharia, Managing Associate, Maria Nițulescu, Managing Associate, Florin Grumeza, Senior Associate, Florentina Munteanu, Partener, Mihnea Radu, Senior Associate, Călin Cosma, Senior Associate, Gabriela Ilie, Senior Managing Associate, și Irina Picoș, Senior Associate, iar din echipa de consultanță fiscală au făcut parte Dan Bădin, Partener, Ioana Năstase, Senior Manager, și Silvana Balea, Senior Manager.

Radu Dumitrescu, Partener Coordonator Consultanță Financiară, Deloitte România: „Echipa noastră multi-disciplinară de experți financiari, fiscali și avocați a lucrat intens la acest proiect care va influența nu numai viața comunității în care activează fabrica preluată, ci și viitorul pieței de materiale izolante din România, dat fiind că, prin această preluare, Knauf Insulation intră pe segmentul de producţie de materiale de profil pe piaţa locală.”

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului, servicii de consultanță fiscală și alte servicii adiacente către clienți din sectorul public și privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500® sunt clienți Deloitte, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a aborda provocări de business complexe. Obiectivul Deloitte este să creeze un impact vizibil în societate cu ajutorul celor peste 345.000 de profesioniști ai săi.

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 2.600 de profesioniști

Reff & Asociații | Deloitte Legal, una dintre cele mai importante societăți de avocați din România, oferă servicii ce acoperă domeniile financiar-bancar, concurență, dreptul muncii, energie și mediu, insolvență, consultanță juridică de management, litigii, drept societar, fuziuni și achiziții, sectorul public și drept imobiliar. Reff & Asociații reprezintă România în rețeaua globală Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocați în 80 de țări.

:: English version

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro