Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Recuperare creanţe
Recuperare creanţe
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

AXENTE ȘTEFĂNESCU SPARL se consolidează ca un actor important în practicile de insolvență și agribusiness
04.05.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicate profesioniști, Drept civil, Insolvență, Procedură civilă, Recuperare creanțe, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Spiritul inovativ al echipei, precum și experiența dobândită de partenerii fondatori, Alin-Ioan Axente și Andrei Ștefănescu, au făcut ca societatea înființată în anul 2020 de către aceștia să se manifeste din ce în ce mai mult ca un actor relevant atât în domenii consacrate ale dreptului, cum este insolvența, precum și în sectoare de activitate emergente din perspectiva raporturilor juridice care necesită asistență juridică, cum este practica de agribusiness.

În materia insolvenței, în ultimii ani, avocații noștri au participat activ la recuperarea creanțelor clienților în cadrul unora dintre cele mai importante proceduri de reorganizare sau faliment din România, incluzând societăți din domeniile imobiliar, agro-industrial, construcții civile și industriale, retail electronice, electrocasnice și soluții IT, turism, energie sau farmaceutic, dobândind astfel o cunoaștere aprofundată a tuturor tipologiilor de business și a soluțiilor specifice de reorganizare sau de maximizare a recuperării în eventualitatea lichidării activelor debitoarelor.

De asemenea, creșterea semnificativă pe care au avut-o tranzacțiile cu produsele agricole, precum și cu inputurile agricole, a adus societății Axente Ștefănescu mandate importante acordate de unii dintre cei mai mari producători și traderi din această piață. În această privință, avocații Axente Ștefănescu SPARL au lucrat atât în proceduri complexe de antrenare a răspunderii contractuale, în proceduri de executare silită derivate din raporturi cambiale, precum și în activități de consultanță ce țin de redactarea tuturor tipurilor de contracte specifice domeniului.

Pentru a cunoaște atât ariile de expertiză relevante pentru avocații Axente Ștefănescu SPARL, precum și experiența echipei, vă invităm să accesați noul site al Societății – www.axente-stefanescu.com.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti