Secţiuni » Arii de practică » Business » Concurenţă
Concurenţă
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Comisia Europeană analizează dobândirea de către Franklin Investments Pte. Ltd. (Singapore) și Applied Materials Inc. (SUA) a controlului în comun asupra întreprinderii nou create Valaya Pte. Ltd.(Singapore)
07.05.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Concurență, Dreptul Uniunii Europene, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
JURIDICE - In Law We Trust

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. C180 din 3 mai 2022 a fost publicată Notificarea prealabilă a unei concentrări (Cazul M.10683 – APPLIED / TEMASEK / JV).

La data de 25 aprilie 2022, Comisia Europeană a primit, în temeiul articolului 4 din Regulamentul (CE) nr. 139/2004 al Consiliului (1), o notificare a unei concentrări propuse, ce vizează următoarele întreprinderi:

– Franklin Investments Pte. Ltd. (Singapore), controlată în ultimă instanță de Temasek Holdings (Private) Limited (Singapore),

– Applied Materials Inc. (SUA), o societate publică cu o participație foarte dispersată și care nu este controlată de niciun terț,

– o întreprindere nou creată, Valaya Pte. Ltd., (Singapore).

Astfel, întreprinderile Franklin și Applied dobândesc, în sensul articolului 3 alineatul (1) litera (b) și al articolului 3 alineatul (4) din Regulamentul privind concentrările economice, controlul în comun asupra întreprinderii comune.

În urma unei examinări prealabile, Comisia Europeană constată că tranzacția notificată ar putea intra sub incidența Regulamentului privind concentrările economice. Cu toate acestea, nu se ia o decizie finală în această privință.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti