« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Comisia Europeană analizează dobândirea de către LGC Chem, Ltd. (Coreea de Sud) și Toray Industries Inc. (Japonia) a controlului în comun asupra întreprinderii Toray Industries Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (Ungaria)
07.05.2022 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Anunțuri, Concurență, Dreptul Uniunii Europene, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , ,
JURIDICE - In Law We Trust

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. C183 din 5 mai 2022 a fost publicată Notificare prealabilă a unei concentrări (Cazul M.10598 – LGC/TORAY INDUSTRIES HUNGARY).

La data de 27 aprilie 2022, Comisia Europeană a primit, în temeiul articolului 4 din Regulamentul (CE) nr. 139/2004 al Consiliului (1), o notificare a unei concentrări propuse, ce vizează următoarele întreprinderi:

– LG Chem, Ltd. (Coreea de Sud);

– Toray Industries Inc. (Japonia);

– Toray Industries Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (Ungaria), controlată de Toray.

Astfel, întreprinderile LGC și Toray dobândesc, în sensul articolului 3 alineatul (1) litera (b) și al articolului 3 alineatul (4) din Regulamentul privind concentrările economice, controlul în comun asupra întreprinderii Toray Industries Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság.

În urma unei examinări prealabile, Comisia Europeană constată că tranzacția notificată ar putea intra sub incidența Regulamentului privind concentrările economice. Cu toate acestea, nu se ia o decizie finală în această privință.

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.