Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti

UNBR. Selecție avocați în vederea participării la seminarul „How to handle cross border maintenance procedures? The first decade of applying the Maintenance Regulation” / 20-21 iunie 2022, Luxembourg. UPDATE: Au participat 18 avocați
27.06.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Dreptul Uniunii Europene, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 27 iunie 2022, Uniunea Națională a Barourilor din România a informat că la seminar au fost prezenți fizic, după suplimentarea locurilor, 18 avocați din Barourile Bihor, București, Cluj, Dâmbovița, Iași, Neamț, Tulcea, doi avocați din Baroul București neefectuând deplasarea la Luxembourg.

Seminarul a beneficiat de traducere simultană în și din limbile engleză, poloneză și română.

La finalul seminarului, liderul de proiect EIPA a organizat o vizită la Curtea de Justiție a Uniunii Europene.

Costurile privind participarea, deplasarea și mesele pe durata conferinței au fost suportate din bugetul proiectului Cross border family matters, cu respectarea limitelor bugetare impuse de acesta.

Următorul eveniment organizat în cadrul acestui proiect va avea loc la București.

***

Sâmbătă, 7 mai 2022, Uniunea Națională a Barourilor din România a informat că a declanșat procedura de selectare avocați care să participe la seminarul“How to handle cross border maintenance procedures? The first decade of applying the Maintenance Regulation”.

Evenimentul va avea loc în perioada 20-21 iunie 2022, la Luxembourg.

Data limită de depunere a dosarelor de înscriere este 13 mai 2022.

UNBR are alocate pentru acest eveniment 10 locuri. Pentru participanții avocați ce vor fi selectați de UNBR, costurile de participare vor fi achitate din contribuția UNBR asumată în cadrul proiectului.

Persoana de contact în cadrul UNBR: Veronica Morecuț, șef serviciu relații internaționale, tel.: 021/3134875, 0771760079.

:: Detalii

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti