Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti

NNDKP asistă Marcos Provit într-o emisiune de obligațiuni corporative
09.05.2022 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

NNDKP a asistat Marcos Provit, o rețea locală de servicii farmaceutice, în emiterea de obligațiuni corporative transfrontaliere în valoare de 8,5 milioane de euro, prin plasament privat, sub coordonarea fondului polonez de private debt CVI.

Tranzacția are ca scop dezvoltarea strategică a companiei, prin asigurarea unei linii de finanțare pentru potențiale achiziții.

NNDKP a fost implicată în structurarea, negocierea și încheierea întregii documentații aferente emisiunii de obligațiuni și a acordat asistență clientului pe tot parcursul tranzacției.

Marius Neagu, fondator și CEO Marcos Provit:Mulțumiri speciale și consilierilor noștri juridici de la Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) în structurarerea și rezolvarea tuturor aspectelor legale ale acestei tranzacții.”

Echipa NNDKP implicată în această tranzacție a fost condusă de Valentin Voinescu, Partener în cadrul practicii de Drept Bancar și Finanțări, care i-a avut alături pe Alexandru Ciambur, Asociat Senior, și pe Cătălina Dan și Ioana Alexandru, Asociați, din cadrul aceleiași practici.

Valentin Voinescu: „Suntem deosebit de încântați că am putut susține un antreprenor cu pasiune și viziune în securizarea unei linii de finanțare pentru extinderea accelerată a rețelei de farmacii, un pas cheie care marchează ascensiunea constantă a Marcos Provit în piața din România. Le mulțumim și colegilor de la PCF Investment Banking care au asistat pe componenta financiară – continuăm să construim împreună cu ei soluții de finanțare pentru antreprenorii români, și ne bucurăm să vedem încă o tranzacție realizată cu succes.”

Echipa NNDKP specializată în drept bancar și finanțări contribuie în mod constant la proiecte complexe privind finanțări corporatiste, finanțări de proiecte, de achiziții ale unor instituții financiare și companii internaționale și locale, sau finanțări ale entităților publice locale. Doar în ultimii ani, membrii echipei au fost implicați în tranzacții de finanțare cu o valoare totală de peste 5 miliarde de euro în sectoare precum agribusiness, energie, imobiliar, infrastructură, FMCG, producție sau tehnologie.

***

Despre NNDKP:

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (”NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.

NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 şi IFLR1000.

NNDKP este de șase ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2022, 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.

:: English version

Secţiuni: Banking, Fiscalitate, Selected | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO