Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

ÎCCJ. Desemnarea unor membri titulari ai Completului de 5 Judecători. UPDATE: Rezultatul tragerii la sorți
09.05.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Drept penal, Procedură penală, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 9 mai 2022, în urma tragerii la sorți, au fost desemnați membrii titulari după cum urmează:
– pentru Completul de 5 Judecători – Penal 2 – 2018: Jud. Maricela Cobzariu – Secţia Penală;
– pentru Completul de 5 Judecători – Penal 3 – 2018: Jud. Leontina Şerban – Secţia Penală;
– pentru Completul de 5 judecători – Penal 2 – 2022: Jud. Daniel Grădinaru – Preşedintele Secţiei Penale și Jud. Maricela Cobzariu – Secţia Penală.

Tragerea la sorți a avut loc ca urmare a eliberării din funcție, prin pensionare, a jud. Simona Daniela Encean şi a jud. Săndel Lucian Macavei, membri titulari ai respectivelor completuri.

În ceea ce priveşte înlocuirea jud. Săndel Lucian Macavei, aceasta va opera începând cu data de 15 mai 2022, data eliberării din funcţia de judecător.

***

Luni, 9 mai 2022, ora 14:00, la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, va avea loc şedinţa publică de tragere la sorţi pentru:

– desemnarea unui membru titular al Completul de 5 Judecători – Penal 2 – 2018, în locul jud. Simona Daniela Encean, eliberată din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 2 mai 2022;

– desemnarea unui membru titular al Completul de 5 Judecători – Penal 3 – 2018, în locul jud. Săndel Lucian Macavei, care va fi eliberat din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 15 mai 2022;

– desemnarea a doi membri titulari ai Completului de 5 Judecători – Penal 2 – 2022, în locul jud. Simona Daniela Encean şi jud. Săndel Lucian Macavei.

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti