« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

MyJustice.ro – prima platformă de automatizare a procesului de redactare a unor documente cu caracter juridic
10.05.2022 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Cyberlaw, Selected, Sistemul judiciar | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , ,
JURIDICE - In Law We Trust

În contextul accelerării proceselor de digitalizare a operațiunilor organizațiilor din întreaga lume, atât publice cât și private, prin intermediul tehnologiei juridice, cunoscută și sub numele de Legal Tech, sunt oferite instrumente inovatoare necesare lucrului în condiții de eficiență crescută.

Pe scurt, tehnologia a determinat modernizarea industriei juridice. Marile corporații și case de avocatură au implementat deja soluții interne de automatizare a unor task-uri juridice. Pandemia a accelerat nevoile acestui sector prin digitalizarea unui spectru din ce în ce mai larg de segmente: relația cu clienții, investirea instanțelor de judecată, etc.

Utilizabilă încă din 2019, MyJustice.ro este prima platformă de automatizare a procesului de redactare a unor documente cu caracter juridic, cereri de chemare în judecată, notificări de plată, plângeri contravenționale, cereri de valoare redusă, ordonanțe de plată, cereri de executare silită, contracte.

Acest serviciu de automatizare a documentelor de natura legală vine completat de un beneficiu neegalat momentan pe piața serviciilor juridice europene – și anume, digitalizarea relației cu instanțele judecătorești, prin simplul fapt că, ulterior completării formatelor predefinite, acestea pot fi transmise către orice instanță din România, executor judecătoresc sau partener de afaceri, dobândind caracter oficial.

În paralel, în portofoliul MyJustice, a fost dezvoltat și un serviciu de plată a taxelor judiciare de timbru,  www.taxatimbru.ro, fiind integrate toate conturile dedicate ale primăriilor din România.

Urmare a actualei perioade de criză, transformarea relației cu instanțele judecătorești și partenerii de afaceri a devenit o chestiune de reziliență, o serie de timpi fiind reduși chiar și cu aproximativ 150%.

Cui ne adresăm: firme de avocatură, departamente juridice, persoane juridice și persoane fizice.

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.