Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

MyJustice.ro – prima platformă de automatizare a procesului de redactare a unor documente cu caracter juridic


10.05.2022 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Cyberlaw, Selected, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

În contextul accelerării proceselor de digitalizare a operațiunilor organizațiilor din întreaga lume, atât publice cât și private, prin intermediul tehnologiei juridice, cunoscută și sub numele de Legal Tech, sunt oferite instrumente inovatoare necesare lucrului în condiții de eficiență crescută.

Pe scurt, tehnologia a determinat modernizarea industriei juridice. Marile corporații și case de avocatură au implementat deja soluții interne de automatizare a unor task-uri juridice. Pandemia a accelerat nevoile acestui sector prin digitalizarea unui spectru din ce în ce mai larg de segmente: relația cu clienții, investirea instanțelor de judecată, etc.

Utilizabilă încă din 2019, MyJustice.ro este prima platformă de automatizare a procesului de redactare a unor documente cu caracter juridic, cereri de chemare în judecată, notificări de plată, plângeri contravenționale, cereri de valoare redusă, ordonanțe de plată, cereri de executare silită, contracte.

Acest serviciu de automatizare a documentelor de natura legală vine completat de un beneficiu neegalat momentan pe piața serviciilor juridice europene – și anume, digitalizarea relației cu instanțele judecătorești, prin simplul fapt că, ulterior completării formatelor predefinite, acestea pot fi transmise către orice instanță din România, executor judecătoresc sau partener de afaceri, dobândind caracter oficial.

În paralel, în portofoliul MyJustice, a fost dezvoltat și un serviciu de plată a taxelor judiciare de timbru,  www.taxatimbru.ro, fiind integrate toate conturile dedicate ale primăriilor din România.

Urmare a actualei perioade de criză, transformarea relației cu instanțele judecătorești și partenerii de afaceri a devenit o chestiune de reziliență, o serie de timpi fiind reduși chiar și cu aproximativ 150%.

Cui ne adresăm: firme de avocatură, departamente juridice, persoane juridice și persoane fizice.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro