Secţiuni » Arii de practică » Business » Energie
Energie
CărţiProfesionişti

Obligarea titularilor licenței de operare a conductelor de alimentare din amonte aferente producției de gaze naturale la aplicarea Metodologiei de stabilire a tarifelor reglementate pentru activităţile conexe
11.05.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Energie, Monitorul Oficial al României
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 459 din 9 mai 2022 a fost publicat Ordinul nr. 71/2022 privind modificarea Ordinului preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 187/2019 privind aprobarea Metodologiei de stabilire a tarifelor reglementate pentru activităţile conexe celei de operare a sistemului de transport al gazelor naturale.

La articolul 1 din Ordinul nr. 187/2019 privind aprobarea Metodologiei de stabilire a tarifelor reglementate pentru activităţile conexe celei de operare a sistemului de transport al gazelor naturale se adaugă alineatul (2) al cărui conținut este: „Prevederile metodologiei prevăzute la alin. (1) se aplică şi de către titularii licenţei de operare a conductelor de alimentare din amonte aferente producţiei de gaze naturale, la stabilirea tarifelor pentru activităţile conexe celei de operare a conductelor de alimentare din amonte aferente producţiei de gaze naturale. ”

Intrare în vigoare: 9 mai 2022

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti