Secţiuni » Arii de practică » Business » Energie
Energie
CărţiProfesionişti

Obligarea titularilor licenței de operare a conductelor de alimentare din amonte aferente producției de gaze naturale la aplicarea Metodologiei de stabilire a tarifelor reglementate pentru activităţile conexe


11.05.2022 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicare profesională, Energie, Monitorul Oficial al României
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 459 din 9 mai 2022 a fost publicat Ordinul nr. 71/2022 privind modificarea Ordinului preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 187/2019 privind aprobarea Metodologiei de stabilire a tarifelor reglementate pentru activităţile conexe celei de operare a sistemului de transport al gazelor naturale.

La articolul 1 din Ordinul nr. 187/2019 privind aprobarea Metodologiei de stabilire a tarifelor reglementate pentru activităţile conexe celei de operare a sistemului de transport al gazelor naturale se adaugă alineatul (2) al cărui conținut este: „Prevederile metodologiei prevăzute la alin. (1) se aplică şi de către titularii licenţei de operare a conductelor de alimentare din amonte aferente producţiei de gaze naturale, la stabilirea tarifelor pentru activităţile conexe celei de operare a conductelor de alimentare din amonte aferente producţiei de gaze naturale. ”

Intrare în vigoare: 9 mai 2022

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti