Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Curtea de Apel Târgu-Mureş organizează concurs pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier-arhivar și agent procedural
12.05.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 8 iunie 2022, la sediul Tribunalului Mureş, Curtea de Apel Târgu-Mureş organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante:
– un post de grefier-arhivar la Judecătoria Târgu-Mureş;
– un post de agent procedural la Judecătoria Sighişoara;

Concursul pentru ocuparea postului de grefier-arhivar constă în susţinerea unei probe practice eliminatorii de verificare a cunoştinţelor de operare pe calculator şi a unei probe scrise de verificare a cunoştinţelor teoretice din tematica anunţată.

Concursul pentru ocuparea postului de agent procedural constă în susţinerea unei probe practice – realizarea unei lucrări specifice postului ce urmează să fie ocupat.

Tematica şi bibliografia concursului sunt afişate la sediul Curţii de Apel Târgu-Mureş şi publicate pe pagina de internet a instanţei.

Cuantumul taxei de înscriere la concurs este de 100 lei, pentru postul de grefier-arhivar şi de 50 lei, pentru postul de agent procedural şi se achită la casieria Curţii de Apel Târgu-Mureş (parter, camera 3).

Taxa de înscriere poate fi achitată şi prin virament în contul Curţii de Apel Târgu-Mureş RO08TREZ47620E330500XXXX, deschis la Trezoreria Târgu-Mureş, CUI 17688240. Dovada plăţii se ataşează, în original, la dosarul de înscriere şi va cuprinde în mod obligatoriu următoarele menţiuni: numele şi prenumele candidatului, respectiv destinaţia sumei – „taxă concurs grefier-arhivar/agent procedural 8.06.2022”.

Dosarul de înscriere la concurs se depune la Curtea de Apel Târgu-Mureş – Târgu-Mureş, str. T. Vladimirescu, nr. 69, judeţul Mureş, până la data de 26 mai 2022, inclusiv, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 1000 – 1200. Dosarul de înscriere la concurs poate fi depus şi prin intermediul serviciilor poştale/de curierat, până la aceeaşi dată.

Informaţii privind tematica/bibliografia concursului, condiţiile de participare şi documentele necesare pentru înscrierea la concurs sunt afişate la sediul Curţii de Apel Târgu-Mureş şi publicate pe pagina de internet a instanţei, la secţiunea concursuri (http://portal.just.ro).

:: Anunțul

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti