« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Alegeri CSM

Ziua Curții de Apel Suceava
13.05.2022 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Anunțuri, Sistemul judiciar | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , ,
JURIDICE - In Law We Trust

Curtea de Apel Suceava a dat publicității următorul comunicat, semnat de jud. Cristinel Grosu, Președinte: „La data de 14 mai a fiecărui an, la ceas aniversar, instanțele sucevene celebrează Ziua Curții de Apel Suceava.

În această zi memorabilă, elogiem înființarea, prin Decretul-Lege nr. 1867 din 14 mai 1919, a Curții de Apel pentru Bucovina care avea în jurisdicție Tribunalele din Cernăuți și Suceava.

Rolul marcant pe care l-a avut instanța bucovineană în perfecționarea unității juridice naționale prin asumarea înfăptuirii unei justiții puternice, eficiente și imparțiale a adus un aport important la consolidarea autorității judecătorești ca piatră de temelie a statului național român.

În acest an greu încercat pentru poporul ucrainean, suntem alături de profesioniștii dreptului care înfăptuiesc justiția în Bucovina de dincolo de graniță și susținem demersurile de sprijinire a refugiaților ucraineni.

La Mulți Ani personalului Curții de Apel Suceava și al instanțelor arondate, precum și tuturor colaboratorilor!”

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.