« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Contribuţia statutară la bugetul Conferinţei miniştrilor educaţiei din statele care au în comun folosirea limbii franceze
13.05.2022 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Anunțuri, Monitorul Oficial al României, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , ,
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 477 din 13 mai 2022, a fost publicată Hotărârea nr. 624/2022 privind aprobarea plăţii contribuţiei statutare anuale a României, pentru anul 2021, la bugetul Conferinţei miniştrilor educaţiei din statele care au în comun folosirea limbii franceze – CONFEMEN.

Prin prezenta hotărâre se aproba plata contribuţiei statutare în valoare de 7.622,45 euro la bugetul Conferinţei miniştrilor educaţiei din statele care au în comun folosirea limbii franceze – CONFEMEN, aferentă anului 2021, care se va asigura de la bugetul de stat, prin bugetul aprobat Ministerului Educaţiei pentru anul 2022 cu această destinaţie.

Intrare în vigoare: 13 mai 2022

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.