Secţiuni » Arii de practică » Business » Concurenţă
Concurenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

Deloitte România și Reff & Asociații au asistat ROCA Industry în preluarea companiei Dial, specializată în fabricarea de produse de sârmă


16.05.2022 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Concurență, Fuziuni și achiziții, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Deloitte România și Reff & Asociații | Deloitte Legal au asistat holdingul românesc de materiale de construcții ROCA Industry în preluarea integrală a societății Dial din județul Constanța, specializată în fabricarea de produse de sârmă, de la omul de afaceri Vasile Roșu. Tranzacția are o valoare de maximum 14 milioane de euro, a fost semnată la finalul lunii aprilie și este supusă aprobării Consiliului Concurenței.

Valentin Albu, CFO, Roca Industry: „Pentru noi, fiecare nou membru are un rol strategic în dezvoltarea sinergiilor la nivelul holdingului, astfel că elementele-cheie în etapa de evaluare a unei potențiale achiziții sunt profesionalismul partenerilor, angajamentul și profunzimea gândirii lor. Suntem onorați să găsim în parteneriatul cu Deloitte toate aceste elemente și chiar depășirea așteptărilor. Le mulțumim și lor pentru contribuția la temelia acestei construcții pe termen lung, care înseamnă reindustrializarea României.”

Echipa multidisciplinară formată din avocați de la Reff & Asociații | Deloitte Legal și experți Deloitte România a acordat încă o dată asistență ROCA în legătură cu toate aspectele esențiale ale tranzacției, acoperind etapele de due diligence financiar, fiscal, juridic, comercial și operațional, confirmarea structurii de achiziție, redactarea și negocierea documentației tranzacției și notificarea concentrării economice la Consiliul Concurenței. Echipa Reff & Asociații | Deloitte Legal a fost formată din Georgiana Singurel, Partener, Diana Fejer, Senior Managing Associate, Iulian Maier, Senior Associate, Fraga Varadi, Senior Associate, Anca Olar, Associate, care au asigurat asistența în tranzacție, Andreea Zaharia, Senior Associate, Florin Grumeza, Senior Associate, Gabriela Ilie, Senior Managing Associate, Irina Picoș, Senior Associate, Dănuț Arion, Associate, Ovidiu Bălăceanu, Senior Managing Associate, Călin Cosma, Senior Associate, Daniela Baroana, Associate, Călin Georgescu-Mureșanu, Senior Associate, Andreea Caragea, Associate, Florin Geană, Associate, care au asigurat asistență în exercițiul de due diligence, și Florentina Munteanu, Partener, și Mihnea Radu, Senior Associate, care au acoperit aspectele de dreptul concurenței. Practica de consultanță financiară a fost implicată în proiect prin Radu Dumitrescu, Partener Coordonator, Ioana Boca, Director, Miruna Ciocea, Senior Manager, Laura Necșuliu, Senior Associate, Cristina Ifrim, Senior Associate, și Crina Ciudin, Senior Associate, iar din echipa de experți fiscali au făcut parte Dan Bădin, Partener, și Ioana Năstase, Senior Manager.

Diana Fejer, Senior Managing Associate, Reff & Asociații | Deloitte Legal: „Ne bucurăm că suntem un partener de cursă lungă al celor de la ROCA și le mulțumim pentru încrederea acordată, pentru oportunitatea de a crește și mai mult împreună și pentru colaborarea minunată. Felicitări pentru această tranzacție, prin care ROCA Industry face încă un pas spre consolidarea poziției sale pe segmentul materialelor de construcții.”

Conform anunțului ROCA Industry, această achiziție va asigura succesiunea companiei Dial, care a avut o cifră de afaceri de 12 milioane de euro în 2021, la care au contribuit și exporturile, în proporție de 10%.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului, servicii de consultanță fiscală și alte servicii adiacente către clienți din sectorul public și privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500® sunt clienți Deloitte, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a aborda provocări de business complexe. Obiectivul Deloitte este să creeze un impact vizibil în societate cu ajutorul celor peste 345.000 de profesioniști ai săi.

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 2.600 de profesioniști.

Reff & Asociații | Deloitte Legal, una dintre cele mai importante societăți de avocați din România, oferă servicii ce acoperă domeniile financiar-bancar, concurență, dreptul muncii, energie și mediu, insolvență, consultanță juridică de management, litigii, drept societar, fuziuni și achiziții, sectorul public și drept imobiliar. Reff & Asociații reprezintă România în rețeaua globală Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocați în 80 de țări.

:: English version

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti