Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Cluj. Avocatul îndrumător trebuie să întrunească șase condiții la data încheierii contractului de colaborare și îndrumare profesională cu avocatul stagiar


17.05.2022 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicare profesională, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 16 mai 2022, Baroul Cluj a informat că avocatul îndrumător trebuie să îndeplinească la data încheierii contractului de colaborare și îndrumare profesională cu avocatul stagiar următoarele condiții:
1. Să fie titular al unei forme de exercitare a profesiei cu un spațiu corespunzător pentru asigurarea confidențialităţii şi secretului profesional, atât pentru avocatul îndrumător cât şi pentru stagiar, colaboratori şi personalul auxiliar.
2. Să aibă o vechime de 6 ani în calitate de avocat definitiv.
3. Să se bucure de o reputaţie profesională neştirbită.
4. Să justifice o medie lunară a încasărilor de 6.000 lei (venit brut) calculat pe perioada 1 aprilie 2021 – 31 martie 2022 pentru fiecare stagiar.
5. Să fie cu toate contribuţiile profesionale achitate la zi la data încheierii contractului.
6. Să nu fi fost sancţionat disciplinar în ultimii 3 ani.

:: Hotărârea

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro