Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Cluj. Avocatul îndrumător trebuie să întrunească șase condiții la data încheierii contractului de colaborare și îndrumare profesională cu avocatul stagiar
17.05.2022 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 16 mai 2022, Baroul Cluj a informat că avocatul îndrumător trebuie să îndeplinească la data încheierii contractului de colaborare și îndrumare profesională cu avocatul stagiar următoarele condiții:
1. Să fie titular al unei forme de exercitare a profesiei cu un spațiu corespunzător pentru asigurarea confidențialităţii şi secretului profesional, atât pentru avocatul îndrumător cât şi pentru stagiar, colaboratori şi personalul auxiliar.
2. Să aibă o vechime de 6 ani în calitate de avocat definitiv.
3. Să se bucure de o reputaţie profesională neştirbită.
4. Să justifice o medie lunară a încasărilor de 6.000 lei (venit brut) calculat pe perioada 1 aprilie 2021 – 31 martie 2022 pentru fiecare stagiar.
5. Să fie cu toate contribuţiile profesionale achitate la zi la data încheierii contractului.
6. Să nu fi fost sancţionat disciplinar în ultimii 3 ani.

:: Hotărârea

Secţiuni: Comunicare profesională, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO