Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti

Wolf Theiss a asistat CVI în legătură cu subscrierea a 8,7 milioane de euro în obligațiuni corporative emise de Marcos Provit
18.05.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Banking, Drept civil, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Firma de avocatură Wolf Theiss a acționat în calitate de consilier juridic pentru CVI Dom Maklerski sp. z o.o., un fond polonez de investiţii, în structurarea, negocierea și semnarea documentației aferente emisiunii de obligațiuni corporative în valoare de 8,7 milioane de euro emise de către Marcos Provit, unul dintre cei mai mari jucători din sectorul farmaceutic din România

CVI, liderul regional pe piața fondurilor de investiţii în IMM-uri din Polonia și din Europa Centrală și de Est, a subscris integral obligațiunile rețelei locale de servicii farmaceutice Marcos Provit.

Echipa Wolf Theiss care a asistat CVI în legătură cu acest proiect a fost formată din Claudia Chiper, Partener și Coordonator al practicii Banking & Finance și Alexandru Asaftei, Asociat. Echipa a consiliat CVI în cadrul mai multor plasamente private în România de-a lungul anilor, iar în acest proiect a sprijinit echipa în legătură cu structurarea, redactarea și negocierea documentației tranzacției.

Ne-am bucurat să asistăm din nou echipa CVI în această nouă tranzacție din România. România este o țară ce prezintă interest pentru CVI, datorită potențialului ridicat de creștere și a nevoii de capital. Având în vedere poziția CVI, suntem siguri că, în viitor, și alte companii românești vor fi sprijinite în planurile lor de creștere, având CVI ca partener financiar„, a declarat Claudia Chiper, Partener Wolf Theiss și coordonator al echipei Banking & Finance din România.

Marcos Provit este unul dintre principalii jucători de pe piața farmaceutică din România. Tranzacţia a fost intermediată de către PCF Investment Banking în calitate de consultant financiar.

Echipa de Banking & Finance a Wolf Theiss joacă un rol important pe piața bancară și financiară din România, fapt confirmat de numărul mare de tranzacții și de bănci / instituții financiare consiliate de către firmă. Activitatea practicii de Banking & Finance din România din ultimii ani a implicat într-o măsură semnificativă bănci mari, consorții de bănci și alte instituții financiare, în condițiile în care a existat o activitate intensă în rândul acestor instituții în ceea ce privește finanțările, refinanțările și finanțările imobiliare din România.

Despre Wolf Theiss

Fondată în 1957, Wolf Theiss este una dintre cele mai importante firme de avocatură din Europa Centrală și de Sud-Est (CEE/SEE). Ne-am construit reputația pe baza unor cunoștințe locale de neegalat, susținute de capacități internaționale puternice. Cu 362 de avocați în 13 țări, peste 80% din activitatea firmei implică reprezentarea transfrontalieră a clienților internaționali.

Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Polonia, Romînia, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina, Wolf Theiss reprezintă companii industriale, comerciale și de servicii locale și internaționale, precum și bănci și companii de asigurări. Combinând dreptul și afacerile, Wolf Theiss dezvoltă soluții complete și constructive pe baza cunoștințelor juridice, fiscale și de afaceri.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti