Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Procedură civilă
Procedură civilă
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Curtea de Apel Brașov. Hotărâre comunicată la registratura instituției și trimisă după 5 zile la serviciul juridic. Data de când curge termenul de recurs
27.05.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Jurisprudență Curți de Apel, Note de studiu, Procedură civilă, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Curtea de Apel Brașov a hotărât, în baza art. 485 alin. 1 C. pr. civ., că termenul de recurs este de 30 de zile de la comunicare hotărârii, dacă legea nu dispune altfel. În speță, Curtea – în soluționarea excepției tardivității formulării cererii de recurs – a respins motivarea recurentului în sensul că hotărârea atacată a fost comunicată instituției recurente în data de 21.01.2022, iar la serviciul juridic a fost comunicată, prin registratura instituţiei, la data de 26.01.2022, termenul care se ia în calcul este cel de la înregistrarea la instituție, nu la serviciul juridic. (Decizia nr. ### din 17 mai 2022, pronunțată de Secția civilă a Curții de Apel Brașov)

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti