Secţiuni » Arii de practică » Business » Transporturi
Transporturi
CărţiProfesionişti

Măsuri pentru asigurarea reprezentării României în Consiliul Organizaţiei Aviaţiei Civile Internaţionale
23.05.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Monitorul Oficial al României, Transporturi
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 503 din 23 mai 2022 a fost publicată Hotărârea Guvernului nr. 653/2022 privind aprobarea unor măsuri pentru asigurarea reprezentării României în Consiliul Organizaţiei Aviaţiei Civile Internaţionale.

Astfel, se aprobă normativele de cheltuieli, prevăzute în anexa, pentru acţiunile de protocol necesare pentru susţinerea candidaturii României la alegerile pentru ocuparea unui loc în Consiliul Organizaţiei Aviaţiei Civile Internaţionale, în cadrul celei de-a 41-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Aviaţiei Civile Internaţionale, ce va avea loc la Montreal, Canada, în perioada 27 septembrie-14 octombrie 2022. De asemenea, se prevede că desemnarea reprezentantului României în Consiliul Organizaţiei Aviaţiei Civile Internaţionale şi a înlocuitorului acestuia, pentru perioada octombrie 2022 – septembrie 2025, se va face prin ordin al ministrului transporturilor şi infrastructurii, din personalul cu expertiză în domeniul aviaţiei civile sau al relaţiilor internaţionale din cadrul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii sau, după caz, al Autorităţii Aeronautice Civile Române, în termen de 60 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

Intrare în vigoare: 23 mai 2022

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti