Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Contravenţii
Contravenţii
CărţiProfesionişti
 1 comentariu

ANPC propune închiderea definitivă a hotelului Intercontinental. UPDATE: Ridicare restricții
27.05.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: C. contravențional, Comunicare profesională, Protecția consumatorilor
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 27 mai 2022, Compania Hotelieră Intercontinental România S.A. a dat publicității următorul comunicat: „Avem plăcerea să anunțăm că în urma unei noi inspecții din partea ANPC în data de 27.05.2022 au fost ridicate toate restricțiile pentru serviciile de alimentație publică și cazare. Inspectorii au constatat că toate măsurile impuse în timpul celor 5 inspecții succesive care s-au desfășurat în ultima săptămână au fost remediate, s-a realizat o igienizare completă așa cum ne-au recomandat autoritățile și au fost înlocuite echipamentele considerate neconforme.

Reasigurăm publicul și oaspeții noștri de serviciile hoteliere de calitate. Hotelul a avut și are în acest moment toate măsurile necesare și de siguranță și va continua să asigure servicii de 5 stele pentru a răspunde exigențelor tuturor oaspeților.

Situația prezentată către public și media de către ANPC nu a reprezentat modul în care se desfășoară activitatea noastră în mod curent. Considerăm că prezentarea hotelului nostru a fost exagerat de negativă și nedreaptă. Regretăm experiența neplăcută pe care oaspeții noștri au trăit-o alături de noi în această săptămână. Am depus toate eforturile pentru a le face șederea cât mai plăcută și le garantăm că siguranța lor a fost și este prioritatea noastră.

Mulțumim oaspeților noștri fideli pentru toate mesajele încurajatoare pe care ni le-au împărtășit. Oaspeții noștri apreciază de peste 50 de ani experiențele alături de noi, poziționând hotelul nostru printre alegerile favorite pentru cazări și evenimente.

Reamintim că la începutul anului am demarat un amplu proiect de modernizare al acestui simbol al orașului București,  prevăzut cu un buget de 21 milioane de euro și care va fi finalizat în 2024.”

***
În intervalul 19-21 mai 2022, în urma acțiunii de control la Compania Hotelieră Intercontinental România SA., Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor Municipiul București a aplicat 11 amenzi contravenționale în valoare totală de 100.000 lei, potrivit unui comunicat.
Totodată, CPCMB a propus sancțiunea complementară de închidere definitivă a hotelului.
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti