Secţiuni » Arii de practică » Business » Health & Pharma
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 

MApN organizează examen pentru ocuparea posturilor pentru personalul încadrat fără concurs în starea de alertă
25.05.2022 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 505 din 23 mai 2022 a fost publicat Ordinul nr. M.81/2022 privind modalitatea de organizare şi desfăşurare a examenului pentru ocuparea posturilor, pe perioadă nedeterminată, pentru personalul care, în perioada stării de alertă sau a situaţiilor de risc epidemiologic, a ocupat fără concurs posturi de execuţie, pe perioadă determinată, în unităţi ale Ministerului Apărării Naţionale.

Probele de examen constau într-un test scris şi/sau probă practică şi un interviu.

Proba scrisă constă în redactarea unei lucrări şi/sau în rezolvarea unor teste-grilă. Interviul se realizează conform planului de interviu întocmit de comisia de examen în ziua desfăşurării acestei probe, pe baza criteriilor de evaluare. În cadrul interviului se testează abilităţile şi cunoştinţele impuse de funcţie, aptitudinile de analiză şi sinteză, iniţiativa şi creativitatea, comportamentul în situaţiile de criză și motivaţia candidaţilor.

Comunicarea rezultatelor la fiecare probă a examenului se face prin specificarea punctajului final al fiecărui candidat şi a menţiunii „admis” sau „respins”, prin afişare pe pagina de internet şi la sediul unităţii militare organizatoare, în termen de maximum o zi lucrătoare de la data finalizării probei. După afişarea rezultatelor obţinute la proba scrisă/proba practică şi interviu, după caz, candidatul poate depune contestaţie în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afişării rezultatului fiecărei probe în parte, sub sancţiunea decăderii din acest drept. În situaţia contestaţiilor formulate faţă de rezultatul probei scrise/practice sau al interviului, comisia de soluţionare a contestaţiilor analizează baremele de corectare şi răspunsurile doar pentru candidatul contestatar, în termen de maximum o zi lucrătoare de la expirarea termenului de depunere a contestaţiilor.

Punctajul final se calculează ca medie aritmetică a punctajelor obţinute la proba scrisă sau la proba practică şi la interviu.

Este declarat „promovat” candidatul care a obţinut la proba scrisă şi la interviu cel puţin 60 de puncte din maximul de 100.

Intrare în vigoare:
23 mai 2022

Secţiuni: Comunicare profesională, Covid 19 Legal React, Dreptul sanatatii, Lege 9, Monitorul Oficial al României | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO