Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Plenara Comitetului European pentru Protecția Datelor – mai 2022
31.05.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Cyberlaw, Data protection, Dreptul Uniunii Europene
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 2 mai 2022, a avut loc, online, Plenara Comitetului European pentru Protecția Datelor, organ cu personalitate juridică al Uniunii Europene, constituit în temeiul art. 68 din Regulamentul General privind Protecția Datelor, potrivit unui comunicat.

În cadrul acesteia a fost adoptată:
Opinia comună cu EDPS referitoare la propunerea de Regulament a Parlamentul European și Consiliului privind norme armonizate pentru un acces echitabil la date și o utilizare corectă a acestora (Data Act – Legea privind datele)

***

Joi, 12 mai 2022, a avut loc, online, Plenara Comitetului European pentru Protecția Datelor, organ cu personalitate juridică al Uniunii Europene, constituit în temeiul art. 68 din Regulamentul General privind Protecția Datelor, potrivit unui comunicat.

În cadrul acesteia au fost adoptate:
Orientări privind calcularea amenzilor administrative
Orientări privind utilizarea tehnologiei de recunoaștere facială în domeniul organelor de aplicare a legii
Scrisoarea CEPD privind protecția datelor cu caracter personal în propunerile legislative AML-CFT
Răspunsul CEPD către industria comună a plăților cu privire la Orientările privind interacțiunea dintre a doua Directivă privind serviciile de plată (PSD2) și GDPR

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti