Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Inspecţia Judiciară va monitoriza trimestrial respectarea termenelor legale de redactare a hotărârilor judecătoreşti
23.06.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Selected, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 23 iunie 2022, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât aprobarea Raportului Inspecţiei Judiciare privind monitorizarea respectării termenelor legale de redactare a hotărârilor judecătoreşti în anul 2021.

De asemenea, Secţia a aprobat propunerea privind continuarea activităţii de monitorizare pentru anul 2022 a cauzelor de nerespectare a termenelor de redactare a hotărârilor judecătoreşti la nivelul instanţelor, urmând ca aceasta să se efectueze de către Inspecția Judiciară trimestrial.

:: Ordinea de zi soluţionată (pct. 15)

***

Marți, 31 mai 2022, Comisia nr. 2 – Resurse umane şi organizare a Consiliului Superior al Magistraturii a decis înaintarea Raportului Inspecţiei Judiciare 21-2730 privind monitorizarea respectării termenelor legale de redactare a hotărârilor judecătoreşti în anul 2021 către Secţia pentru judecători cu propunere de aprobare, urmând ca monitorizarea de către Inspecţia Judiciară a cauzelor de nerespectare a termenelor de redactare a hotărârilor judecătorești, la nivelul instanţelor, să se facă trimestrial.

S-a exprimat şi opinia minoritară în sensul menţinerii intervalelor actuale de monitorizare de către Inspecţia Judiciară a cauzelor de nerespectare a termenelor de redactare a hotărârilor judecătoreşti, la nivelul instanţelor.

:: Minuta (pct. 2)

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti