Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Procedură civilă
Procedură civilă
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Curtea de Apel București. Anularea cererii în etapa regularizării. Complinire în soluționarea cererii de reexaminare: prea târziu…
10.06.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Jurisprudență Curți de Apel, Note de studiu, Procedură civilă, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Curtea de Apel București a hotărât că dacă la data soluționării cererii de reexaminare a încheierii prin care a fost anulată cererea de chemare în judecată pentru neplata taxei de timbru și pentru necomplinirea lipsurilor cu privire obiectul cererii, pârâţii şi domiciliile acestora, motivele de fapt şi temeiurile de drept, dovezile pe care se sprijină fiecare capăt de cerere, partea achită taxa de timbru și depune înscrisui la dosar, soluția rămâne de anulare a cererii de chemare în judecată. (Încheierea din 17 mai 2022, pronunțată de Secția a IV-a civilă a Curții de Apel București)

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti