Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Wolf Theiss extinde biroul din Bucureşti cooptând un nou Counsel: Flavius Florea se alătură firmei şi va coordona practica de TMT, IP & Data Protection din România
10.06.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Cyberlaw, Data protection, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Wolf Theiss îi urează bun venit lui Flavius Florea, care se alătură firmei în calitate de Counsel şi Coordonator al practicii de TMT, IP & Data Protection din România. El va conduce şi va consolida practica, adăugând expertiză valoroasă echipei locale.

Flavius Florea practică avocatura de peste 10 ani, concentrându-se pe dreptul tehnologiei, proprietate intelectuală și protecția datelor cu caracter personal. Domeniile sale de activitate includ: asistarea clienților în legătură cu obligațiile ce decurg din diversele legi românești și europene privind protecția datelor cu caracter personal și a vieții private, securitatea datelor, inclusiv în ceea ce privește notificările obligatorii privind încălcarea securității datelor și gestionarea cazurilor dificile de încălcare a securității datelor, precum și cu privire la un spectru larg de aspecte legate de domeniul online, printre care comerțul electronic, drepturile de autor și legislația privind mass-media și publicitatea.

Flavius a oferit consultanță unei game largi de clienți, de la mari companii internaționale la start-up-uri dinamice din mai multe industrii, printre care telecomunicații, IT, produse de consum, industria auto și servicii online. În ultimii ani, Flavius a participat în proiecte complexe pentru mari clienți corporativi în legătură cu implementarea programelor de conformitate cu GDPR, precum și în proiecte legate de libertatea de informare, stocarea documentelor și confidențialitate.

Înainte de a se alătura echipei Wolf Theiss, Flavius a fost Senior Managing Associate la KPMG Legal (Toncescu și Asociații), unde s-a axat pe proiecte legate de TMT (Telecomunicații, Media și Tehnologie), protecția datelor, aspecte comerciale și IP (proprietate intelectuală). Anterior, Flavius a fost Managing Associate la DLA Piper. De asemenea, a lucrat ca Associate și apoi Senior Associate la bpv Grigorescu.

Flavius deţine o diplomă de Master în drept privat de la Universitatea din București, Facultatea de Drept și o diplomă de licență în drept  de la aceeaşi universitate. Din 2017 este Profesionist certificat în domeniul confidențialității informațiilor-Europa (CIPP-E – Certified Information Privacy Professional-Europe) în cadrul Asociației Internaționale a Profesioniștilor în Confidențialitate (International Association of Privacy Professionals – IAPP) și este membru al Baroului București.

Îl felicit şi îi urez bun venit călduros lui Flavius în echipa Wolf Theiss. Mă bucur că Flavius va coordona practica noastră de TMT, IP & Data Protection din România, un domeniu care devine din ce în ce mai important pentru companii dintro mare varietate de industrii și nu numai din sectorul tehnologic. Recrutarea lui Flavius confirmă, o dată în plus, strategia noastră locală și regională de a ne dezvolta continuu competenţele în cadrul principalelor noastre arii de activitate şi de a ţinti către poziţii de top în toate practicile de pe piețele noastre„, a declarat Ileana Glodeanu, Partener şi Coordonator al practicii Corporate/M&A în cadrul biroului Wolf Theiss Bucureşti.

Despre Wolf Theiss

Fondată în 1957, Wolf Theiss este una dintre cele mai importante firme de avocatură din Europa Centrală și de Sud-Est (CEE/SEE). Ne-am construit reputația pe baza unor cunoștințe locale de neegalat, susținute de capacități internaționale puternice. Cu 362 de avocați în 13 țări, peste 80% din activitatea firmei implică reprezentarea transfrontalieră a clienților internaționali.

În Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Polonia, Romînia, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina, Wolf Theiss reprezintă companii industriale, comerciale și de servicii locale și internaționale, precum și bănci și companii de asigurări. Combinând dreptul și afacerile, Wolf Theiss dezvoltă soluții complete și constructive pe baza cunoștințelor juridice, fiscale și de afaceri.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti