Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Adunare Generală pentru alegerea decanului Baroului Ilfov
21.11.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Selected, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Baroului Ilfov convoacă Adunarea Generală Electivă a Baroului Ilfov pentru perioada 27-29 ianuarie 2023 (prima convocare), respectiv 24 februarie 2023 (a doua convocare).

Adunarea Generală Electivă a Baroului Ilfov va avea loc în format electronic.

:: Hotărârea

 

Luni, 7 noiembrie 2022, Baroul Ilfov a informat că cvorumul de 80 de voturi raportat la numărul de 157 de avocați nu a fost îndeplinit.

Astfel, în prima convocare s-au prezentat 8 membri, iar în cea de-a doua 10 membri.

:: Anunțul

 

Consiliul Baroului Ilfov convoacă Adunarea Generală Electivă a Baroului Ilfov pentru ziua de vineri, 4 noiembrie 2022, ora 15:00 prima convocare, respectiv ora 16:00 a doua convocare.

Adunarea Generală Electivă a Baroului Ilfov va avea loc în format fizic, la Hotel Internațional București, sala Observator.

:: Hotărârea

***

Luni, 19 iulie 2022, Baroul Ilfov a informat că cvorumul de 80 de voturi raportat la numărul de 157 de avocați nu a fost îndeplinit.

Astfel, în prima convocare s-au prezentat 19 membri, iar în cea de-a doua 25 de membri.

:: Anunțul

***

Având în vedere demisia av. Hubert Alin Paidiu din calitatea de decan al Baroului Ilfov, intervenită la data de 8 martie 2022, Consiliul Baroului Ilfov convoacă Adunarea Generală Electivă a Baroului Ilfov pentru ziua de luni, 18 iulie 2022, ora 15:00 prima convocare, respectiv luni, 18 iulie 2022,
ora 16:00 a II-a convocare.

Adunarea Generală Electivă a Baroului Ilfov va avea loc în format fizic, la Hotel International București, sala Observator.

Ordinea de zi:
1. Alegerea Decanului baroului.

:: Anunțul și regulamentul

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti